Mere om kost og sundhed

Bemærk hahal-mærket i nederste venstre hjørne

Bemærk hahal-mærket i nederste venstre hjørne

Her har vi et godt eksempel på ekstrem, socialdemokratisk dhimmitude på skatteydernes regning. Hvorfor skal mine børnebørn tvinges til UDELUKKENDE at indtage halal-mad i stedet for sunde produkter som leverpostej, fordi man i den politiske korrektheds navn vil tækkes Fredens Religion®? Så vidt jeg ved, er der stadig flere etnisk danske børn med kulturkristen baggrund, end der er muhamedanske børn, i Folkeskolen. Og desuden er jeg sikker på, at de muhamedanske børn ville blive begejstret over en leverpostej-mad med rødbede på, lige så begejstrede som danske børn – hvis det ikke lige var for islam.

Man har desuden aldrig lavet samme foranstaltninger med henblik på jødiske, buddhistiske og hinduistiske elever, så jeg kan kun se, at de inkompetente socialist-kadrer er ved at gøre høm-høm i deres bukser, fordi de enten er rystende bange for islam, eller mener, at denne form for religiøs brown-nosing er et must for deres politiske pamper-karriere.

Når alle danske børn fra 1. januar 2010 skal have tilbudt et sund måltid mad i børnehaven, kan det indebære, at kommunerne må smøre madpakker uden svinekød og med halalslagtet kød til alle børn.

Københavns Kommune er nødt til at bringe madpakker ud til de institutioner, der ikke har godkendte køkkenfaciliteter til selv at lave mad, og madpakkerne skal kunne spises af alle børn.

Det betyder, at kommunen skal tage hensyn til den store gruppe muslimske børn i kommunen.

– Det er ikke besluttet endnu, men når man laver et obligatorisk tilbud, er man nødt til at forholde sig til, at man har en stor andel af muslimske børn i København. Har man et produktionskøkken i en institution, kan de selv tilpasse det efter deres børnegruppe, men de institutioner, der får maden leveret, skal lande et sted, der stort set tager hensyn til alle, siger Kristina Koch Sloth, der er leder af Mad & Måltid i Københavns Kommune.

Kan man så forestille sig, at I vil lave alle madpakker med halalkød, så alle børn kan spise det?

– Det er en mulighed. Eller med kylling eller med fisk. Folk spiser jo ikke kun svinekød eller oksekød, og alle kyllinger i Danmark er halalslaget. Den norm, vi har for halalslagtning er også fredelig, hvor dyrene bliver bedøvet. Det er ikke en brutal model, så alle kan nikke ja til den, siger Kristina Koch Sloth.

Jeg synes at det er brutalt, at børnene overfaldes verbalt og fysisk af islamiske unger, hvis de spiser leverpostej med rødbede. Og denne adfærdsforstyrrelse vil man komme til livs ved at tvinge alle til at æde den af muhammed foreskrevne diæt, uden i mindste måde at indregne næringsværdi eller almindelig sund fornuft.

Det hjælper ikke en gang at give børnene madpakke med hjemmefra, for når kulturberigerne opdager, hvad børnene spiser, er muhammed løs i Laksegade.

Mere ovre hos Kim.

Advertisement

6 kommentarer

  1. Verdslige institutioner skal ikke tækkes islamisk intolerance.
    Vi skal slet ikke stille mad til rådighed, som er opdelt i “rent” og “urent”. Dansk madkultur skal bibeholdes dvs. naturligvis skal der være svindekød og andet kød, der ikke er rituelt slagtet efter religiøse forskrifter.
    Et mindretals præferencer skal ikke trumfe majoritetens præferencer. Ellers er der tale om mindretalstyranni.
    Kan man ikke spise almindelig dansk mad, ja så må man medbringe madpakken hjemmefra. Hvad folk har af specielle spiseregler, de retter sig efter i privaten, er de danske samfundsinstitutioner uvedkommende.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: