Politikens afdeling i Pilestræde

larshedegaard

Lars Hedegaard

Lars Hedegaard er blevet fyret af Lisbeth Knudsen. Nu er den sidste grund til at læse Berlingske forsvundet.

Og så fyrer man Lars fordi han angiveligt skulle være kedelig!!! Jeg har decideret moret mig over Lars Hedegaards skarpe pen, hans vid og hans indsigt i det, han skriver om, og har set frem til et godt grin med indhold og dybde. De “pæne mennesker”, som læser Politiken Berlingske, kan i stil med Dansk Pen ikke tåle at høre sandheden, endsige være i stue med den slags vidende mennesker, som desuden nægter at holde deres mund.

Efter Lisbeth Knudsen tog over, har min eneste grund til at købe avisen netop været Groft Sagt.

Heldigvis kan man nu købe Trykkefrihedsselskabets bog med Lars Hedegaards 100 bedste, illustreret af Kurt Westergaard, og Lars får iøvrigt opbakning af Claes Kastholm, som overvejer, om han gider at fortsætte “Groft Sagt” efter fyringen.

Selvfølgelig er det en (chef)redaktør på et blad, som bestemmer, hvem der kan få offentliggjort indlæg, men dette lugter i den grad af en politisk motiveret fyring, men bladet bevæger sig jo også mod venstre rent politisk under “The Fat Lady”‘s lederskab. Hvornår begynder hun mon at synge? 😉

Der er mere på mange andre blogs – Omnial har en god klumme.

2 kommentarer

  1. Enig 😀
    Efter den overfedeflødige Lisbeth Knudsens overtagelse, at føre Berlinske i god socialdemokratisk stil mod afgrøften eller moskè mere betegnende mod den visse bladdød! ja, så var Groft sagt det eneste der var værd at læse.
    Nu kan vi så bare afvente Politiken light, undskyld! Berlinske’s avisdød.
    Tøger/Lisflæsk er et fedt!!!!

  2. Jeg fik i sommers lejlighed til at give udtryk overfor Kastholm, at Groft Sagt snart var eneste grund til at læse Berlingske. Han beklagede og kunne dengang selvfølgelig ikke være enig, det ser så ud til at have ændret sig. Fik de ikke også ‘fjernet’ Kholgi fra samme klumme? Ja, jeg aner det ikke for jeg har opgivet avisen og læser den kun når jeg snubler over den. Tak for blogverdenen.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: