Non scholae, sed vitae discimus

Fra EB:

Antallet af påsatte brande i skoler er steget voldsomt det seneste år. I de første ni måneder i år har der allerede været 82 tilfælde af påsatte skolebrande mod 50 i hele 2006 og 85 i hele 2007, viser tal fra Beredskabsstyrelsen.

Det svarer til, at to-tre skoler bliver stukket i brand hver uge.

Værst gik det til i skolernes vinterferie i år. Den endelige regning er ikke opgjort, men den bliver stor. Skønsmæssigt gik værdier for over 70 millioner kroner op i røg denne ene uge. Dertil kommer regningen for afbrændte biler, containere og boligbrande.

Det får nu Brandbevægelsen under Beredskabsstyrelsen til at sætte fokus på emnet “påsatte brande” ved en temadag på onsdag i Vejle.

Vore islamiske venner fra Mellemøsten, afrika og det nære asien (med undtagelse af taoister, buddhister, kunfutzianisler, Ba’hai, hinduer, sikher og afrikanske jazzmusikere) keder sig i vinterferien, så de har travlt med at destabilisere samfundet.

Er alle politikere blinde og døve? Var det ikke en idé at repatriere hele familien, når man får fat i en af benglerne? Jeg er sikker på, at det ville have en preventiv effekt. Det mener min afghanske kioskmand også, den racist.

Alle andre indvandrede religioner end islam, det være sig hollænderne i Dragør, Herrnhutterne i Christiansfeldt, jøderne, ungarerne i ’58 og roepolakkerne, er gledet ind i det danske samfund uden problemer.

Men nu har landets skiftende regeringer været enige om, uden at spørge borgerne, at fylde vort lille land op med dybt kriminelle islamere i en hidtil historisk uset og uafprøvet manøvre. Skam over dem! Ingen nævnt, ingen glemt.

Desuden vil jeg gerne “have lov” til at udtrykke min vrede over 82 skoleafbrændinger uden at blive kaldt “højre-ekstrem”, “fascist”, “racist” eller “främlingsfjentlig” af en flok fascistiske og/eller ignorante “humanister” og “antifascister” som ikke aner, hvad de snakker om – jeg er både modstander af nazisme, fascisme, kommunisme og islamisme (samt alle andre regeringsformer, hvor man helst skal holde sin kæft), hvilket skyldes en væsentlig erkendelse for Anna Lyttiger, bestående af empirisk selvoplevet erfaring (rejser i Mellemøsten og Asien), kilder på nærmeste hånd (venner og medrejsende), samt den omfattende dokumentation der er blevet frigivet.

Jeg går ind for, at mennesker skal behandle hinanden ordentligt. Derfor kan jeg ud fra mine erfaringer gennem snart 35 år ikke gå ind for ideologien (den såkaldte religion) islam.

OT (bær venligst over): Nu har nogle pæne, autonomiske, anarkistiske marxist-humanister, økologiske svampesyrehoveder samt alternativt baseball-praktiserende fra Hellerup (kendes på deres sorte hætter og voldstendenser)) lige været ude i vores kvarter og plastre til med plakater med hagekors og tjubangfaldera *].

Dem river vi selvfølgelig ned, da de som regel er opsat på lokationer, hvor det ikke er tilladt at foretage opklæbning af kommerciel eller politisk art. Den slags kan man ikke have, er der bred enighed om i området. Desuden ser det ud ad h***(etc) til, og de eneste det taler til herude er den forholdsvist hurtigt voksende bestand af studerende i forældrekøbte lejligheder, som selvfølgelig alle er trendy venstreorienteret. Men det får Amager hurtigt pillet af dem, så de fleste flytter i villa, volvo og vovhund. Og tak for det.

[*Og efter sådan en dag som i dag med sile-regn, kan man næsten pille dem af i ét stykke.

Opdateret 12. Nov.

En kommentar

  1. Well … I Frankrig, hvor jeg bor, brændes der biler hver week-end.

    Da loven mod de religiøse symboler blev vedtaget, kom der uro og biler, butikker, skoler m.m. (naturligvis i indvandrerkvarterer) blev sat i ild.

    Efter noget tid kom der meddelelse om: “Vi er tilbage til normale tilstande, kun 80 biler blev brændt i natten fra fredag til lørdag i Paris’ omegn”.

    Det er så “det normale” – man skal huske at når man siger at 80 biler blev brændt, så er der kun tale om de biler der _blev_ sat i brand. Altså de biler ved siden af, der eksploderer og brænder pga. det tælles ikke med.

    Det ser ud til at det også går denne vej i Danmark. Velkommen i klubben!

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: