Jeg havde ellers lovet mig selv

– ikke at skrive om den amerikanske valg-farce, men så at Raapil og 37 grader henviste til en meningsmåling på Politiken. Som 37 Grader så rigtigt skriver, er visse af spørgsmålene beregnet på decideret amerikanske forhold, så disse punkter har jeg givet neutralt svar.

Mit resultat på meningsmålingen

Mit resultat på meningsmålingen

11 kommentarer

 1. MJ -> Han var nu mestendels med som en joke, det var Al Gore også 😀
  Når det er sagt, tror jeg egentlig nok, at en Terminator ville være god i jobbet. 😉
  NTW: Arnie er østriger, ikke schweitzer.

  Mikael -> Den amerikanske og den europæiske venstrefløj har jo altid hadet republikanske præsidenter. Hvis en demokratisk præsident ifølge venstrefløjen går i krig, er det af nødvendighed, hvis en højreorienteret præsident gør det samme, er det for “oliens skyld”…

 2. Når vi går til forholdene her til lands har jeg ofte forestillet mig et såkaldt ‘socialt eksperiment’; de kom så meget i medvind i 1970erne, men ikke alle blev afprøvet, selvom de gik til den inden renten nåede 21 pct. i 1979:

  Et enkelt år lader vi de ansatte på Det Kongelige Teater overtage taburetterne
  i FT, og så sender vi MF-erne ned og optræde på Det Kongelige Teater, bare for at se om det giver nogen mærkbar forskel. Og det år skal der arbejdes i sommerferien, så ingen kan sige, de ikke har været der til møderne.

  Jeg tør godt vædde på at forskellen er ens.

  Ilusions, illusions.

  Apropos: USA

  Sonia

 3. Hvorfor kan man ikke vælge Thompson? Han ville være min kandidat.

  Fik i øvrigt 72% lighed med McCain og 54% lighed med Osama. Svarede neutralt på de sidste 2 spørgsmål, da jeg ikke giver en meter for hele CO2-hysteriet.

 4. Jeg ved ikke ret meget om amerikansk politik – jeg er bare lige så træt af det evindelige medieræs som af Tour de France, Vimmer med dans etc.

 5. Politik er dog en anelse vigtigere end Tour de France og Vild med dans.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: