Politikens meget specielle humor

Ja, undskyld, selvfølgelig er dette – fra Politikens side – humoristisk ment, og en karikatur af min onkel Erling B.

Men samtidig er det udtryk for Politikens redaktionelle linje. Arrogance uden lige overfor folk, som vil se retfærdighed (er det uretfærdigt at udvise en bevisligt potentiel morder, måske, selv om hans “makker” allerede sidder i Tunesien og griner sin r*v i laser – frivilligt?), altså at se Dansk Lov i reel funktion?

Det er som om det udelukkende er smuthullerne i loven, der praktiseres i Retssystemet, under pres fra EU og UNHCR. Jeg har tidligere skrevet om sagen her på bloggen.

ATS sætter fakta frem, men latterliggør samtidig fakta.

Hvem financierer egentlig Politiken – sådan under bordet, mener jeg:

Pens. agronom Erling Brokkendorf, Tværvej 13, Vrissenbjerg, skriver (til Morgenavisen Jyllands-Komposten):

Kan man nu forstå, at nogen i det åh, så humanistiske Danmark kan få over deres hjerter at sende en stakkels tuneser ud af landet, blot fordi han ville kvæle den grumme Muhammedtegner Kurt Westergaard?

Nej, vel?

Og det blev han jo heller ikke.

Og hvad ligner det også, at man vil kaste den arme voldsmand i fængsel, når hans eneste brøde har været at planlægge et attentat imod den danske ytringsfrihed, som vi har værnet om i århundreder, men som nu står foran sin afskaffelse, takket være den omsiggribende omsorg for de kære små muslimers ve og vel, for når de nu har for vane at kvæle og stene de mennesker, der ikke gør, som Allah siger, må vi naturligvis respektere deres højt besungne ’kultur’, der nu også har bredt sig til banksektoren, hvor rettruende muslimer på tålt ophold kan optage halallån uden renter, imens vi danskere blot må kæmpe videre for at betale vore terminer, som bliver stadig dyrere, takket være de ødsle islændinge, der på det skammeligste vendte Danmark ryggen i 1944, men som godt kan bruge vores penge nu, hvor de har ødet deres formuer bort på syltede skidtfisk, insolvente banker og flyselskaber, som vi i parentes bemærket var nogle, der havde købt billetter hos, så vi kunne holde ferie i Østrig med vore surt sammensparede hustruer og ved samme lejlighed besøge Jörg Haiders grav, men dét blev der ikke noget af, for der står ingen politikere klar med en hjælpepakke til alle os, som er blevet snydt for vores livs rejse, hvilket selvfølgelig skyldes, at vi ikke er muslimer, men blot ganske almindelige danske skatteydere, der slider og slæber for at skaffe til dagen, vejen, kaffen og marmorkagen.
Et trefoldigt leve for den danske øllebrødshumanisme!

5 kommentarer

 1. Det er interessant hvordan skribenten kan sidde og skrive sådan i forsøget på at være ironisk, uden at overveje det groteske i at ære uenig med “Erling Brokkendorf”.
  Brokkendorf er jo ATSs tilbagevende “højreekstremist” og skal derfor tages som en kommentar til sure gamle mænd der sidder og brokker sig over verdens tilstand. Når Brokkendorfs brok ikke længere er tåbelig, men en reel kritik af samfundets tåbeligheder, så siger en hel masse om skribentens langt ude verdenssyn.

  Det kan naturligvis også være, at skribenten netop bruger Brokkendorf som medie for at få luft for alt det som han inderst inde mener, men som han er bange for at sige ligeud.

 2. Enig i Retten til selvforsvars sidste linjer. Jeg læser altid Brokkendorfs opstød som værende dette og morer mig kosteligt, hver gang nu, hvor fruen fra Flauenskjold er gået bort.
  Politiken er jo også ATS’s tillæg.

 3. RTS -> “Det kan naturligvis også være, at skribenten netop bruger Brokkendorf som medie for at få luft for alt det som han inderst inde mener, men som han er bange for at sige ligeud.”

  Hehe, den var god. 🙂

 4. ATS for president !!

  Enig med Olsen. Humor er det jo ikke, hvis ikke det også er tragisk. (Det med fru Mortensen, altså ;))

 5. Øhh – undskyld en luset amatør:

  Hvem er ham Said, og hvorfor skal han blande sig i mit indlæg?

  Har det noget at gøre med at jeg ikke refererer til “Site” (Website) ??

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: