Terrormistænkt løslades

Nu har de politisk korrekte hattedamer og nosseløse mænd  på Christiansborg og (ikke mindst) Københavns Rådhus, vænnet folk til, at de får deres vilje, hvis de skaber kaos. Og det bliver værre og værre, idet politikere og domstole ikke fatter, hvad de er oppe imod – det eneste de har i hovedet, er alle de fede ben, de gnaver på.

via Berlingske:

En af de to tunesere, som Politiets Efterretningstjeneste har mistænkt for at ville planlægge at dræbe en tegner fra Jyllands-Posten, får nu lov at blive i Danmark.

Flygtningenævnet har afvist at udvise ham til hjemlandet og har i stedet givet ham såkaldt tålt ophold, skriver politiken.dk.

Manden blev sammen med en anden tuneser i februar anholdt, fordi de var mistænkt for at ville dræbe Kurt Westergaard, der tegnede profeten Muhammed til Jyllands-Posten.

Myndighederne besluttede at udvise ham til hjemlandet på grund af sagen, men nu har Flygtningenævnet vurderet, at det er for farligt at effektuere afgørelsen.

For farligt for hvem, må jeg spørge? Jeg tvivler på, at Kurt Westergaard er enig i domsafsigelsen – personligt synes jeg iøvrigt, at Flygtningenævnet med denne afgørelse spytter danskerne i ansigtet.

Iøvrigt er hans “stakkels” makker frivilligt taget tilbage til Tunesien, hvor han ifølge Flygtningenævnet vil blive udsat for tortur.

Hvor skal Kurt W. tage hen?

UPDATE: A propos har fantasterne i “Luk Lejren” skabt krigstilstande i dag. De gør næppe asylsøgerne andet end en bjørnetjeneste. Læs mere.

Politiken

Informatìon

EB:

Politiet affyrede lørdag eftermiddag tåregas mod en gruppe demonstranter, der brød ud af den ellers fredelige demonstration ved Sandholm-lejren.

Det lykkedes 300-400 demonstranter at bryde ud af politiets afspærringer og løbe ind over et militært øvelsesterræn, hvorefter de fik brudt igennem hegnet ind til flygtningelejren.

Det var en pludselig dramatisk udvikling på demonstrationen ‘Luk Lejren’, hvor omkring 1500 personer var mødt frem og står på den rigtige side af hegnet.

Flere anholdt
Politiet opløste derefter demonstrationen og begyndte at anholde de demonstranter, der brød ud af det tildelte område. Ialt blev 46 anholdt i forbindelse med demonstratioen. Heraf blev 40 anholdt, da de brød hegnet ned. Politiet benyttede sig af peberspray mod flere af de anholdte, oplyser Nordsjællands Politi.

Demonstrationen var en protest mod forholdene for asylsøgerne i Sandholmlejren.

JP:

Som planlagt kom unge Luk Lejren-aktivister lørdag eftermiddag i kamp med politiet ved Sandholmlejren. Der blev brugt masser af tåregas.

Status efter dagens demonstration ved Sandholmlejren er 46 anholdte, masser tåregas og peberspray i luften og måske nogle huller i hegnet ind til lejren.

“Vi vil gerne have at aktionen slutter fredeligt,” sagde Emil Nielsen, der er talsmand for aktivisterne til jp.dk, før demonstranterne satte kursen mod Allerød Station efter dagens demonstration.

Aktivisterne har selv oplyst, at flere af dem nåede gennem hegnet og ind på selve Sandholmlejrens område, men det afvises af både Dansk Røde Kors og politiet.

13 aktivister blev anholdt og sigtet for hærværk og for vold mod politiet.

10 af de anholdte havde fæstnet karabinhager i hegnet ind til Sandholmlejren. I forbindelse med deres anholdelse benyttede politiet peberspray.

Talsmanden hos Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, oplyser, at ingen politifolk er kommet alvorligt til skade. Hos Falck oplyser man, at der ikke har været brug for ambulancer i forbindelse med demonstrationen, skriver Ritzau.

Aktivisterne har lørdagen igennem forsøgt at komme over hegnet, der indhegner det store område, for at nå frem til lejren.

De ca. 200 betjente, der var iført gasmasker, affyrede store mængder tåregas, for at forhindre de unge i at nå deres mål.

En del af de anholdte optrådte meget provokerende over for politiet, muligvis i et forsøg på at aflede politiets opmærksomhed fra andre aktivister.

Forsinket aktion

Luk lejren-aktivisterne nåede efter to-tre timers forsinkelse fred ved 15.40-tiden, hvorpå flere hundrede aktivister brød politiets afspærring et stykke fra lejren og forsøgte at nå frem til lejren via et militærområde.

Forrest løb unge med lilla faner, og på forhånd var det blevet råbt i megafoner, at man skulle følge de lilla faner, hvis man ønskede at være med i den ulovlige del af aktionen. Mange demonstranter har dog hele tiden valgt at følge politiets anvisninger, og de forlod området, da demonstrationen blev opløst.

Forsinket aktion

Efter politiets vurdering var op mod 1.000 demonstranter mødt frem, mens aktivisterne vurderer tallet til at være omkring 2.000, heraf 200, som fulgte den lilla fane.

Politiet anholdt tre på vej fra Allerød Station til lejren, de to for forsøg på hærværk og den sidste for overtrædelse af politiloven, oplyser vicepolitiinspektør Flemming Poulsen til jp.dk.

Aktivisterne blev forsinket i deres aktion, da et brud på et fiberkabel på s-togsstrækningen mellem Lyngby og Hillerød gav store forsinkelser.

Stort politiopbud

Hele dagen er enhver, der nærmede sig hovedindgangen ved Sandholmlejren, blevet standset. For selv om Dansk Røde Kors gerne ville have inviteret pressen indenfor i dagens anledning, nedlagde politiet veto. TV 2 fik heller ikke fået lov at sende sin helikopter i luften.

“I dag handler det om at få afviklet demonstrationen fredeligt. Beboere, medarbejdere og bygninger skal sikres, og det skal ske i den rækkefølge,” fortæller Flemming Poulsen.

Aktivisterne kritiserer politiets opførsel over for beboere i lejren tidligere på dagen.

“Politiet har optrådt truende og skubbet til beboere, der stod foran lejren i solen. Ærligt talt så synes jeg, det er helt ude af proportioner. De burde have noget bedre at bruge deres ressourcer på. Men det ændrer ikke vores planer – vi har forberedt det her i mange måneder. Vi er klar til at lukke Sandholm,” lød det fra Pil Christensen i en pressemeddelelse.

Hat tip: EKP

4 kommentarer

 1. Øøøøh – seks “quirks”?

  Jeg spiller violin;
  Jeg elsker “retro-gaming”,
  Spiser en masse chili,
  Syr selv mit tøj 😀 ,
  Elsker at gå tur i regn eller sne,
  Ser mange sci-fi movies.

  Har politik.blogspot.dk for resten ikke været nede i et par dage nu?

 2. Selvfølgelig kan vi ikke udvise mennesker, der planlægger at dræbe danske statsborgere – det ville jo… nåh ja – give mening!

 3. […] er som om det udelukkende er smuthullerne, der tages hensyn til. Jeg har tidligere skrevet om sagen her på bloggen. Og ATS sætter fakta frem, men latterliggør samtidig […]

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: