Daglig Dhimmi-dosis fra Great Britain

JP:

Britains never, ever, ever shall be slaves - erm...

Britains never, ever, ever shall be slaves - erm...

Islam skal behandles blidere end kristendommen. Det fastslår generaldirektøren på den engelske nyhedskanal BBC.

Mark Thompson, generaldirektør på BBC, slår fast over for BBC News, at medierne skal behandle muslimer i England med større omtanke end kristne, da muslimer udgør et religiøst mindretal.

Mark Thompson er kommet på barrikaderne efter, at komikeren Ben Elton har beskyldt den statslige nyhedskanal for at udøve selvcensur, da nyhedskanalen ifølge ham er bange for at lave jokes om Islam.

BBC har også været under angreb af hinduer, som kritiserer kanalen for at favorisere muslimer i forhold til andre religiøse mindretal.

Og England, landet som lægger sig med halen i vejret for muhamedanske terrorister, er hovedkvarter for islam-troende radikale mullah’er i Europa. De fodrer krokodillen i håb om at blive spist sidst.

3 kommentarer

  1. Det er dybt rystende. Stakkels de englændere, der stadig er i besiddelse af fornuftig intelligens.

  2. Bliver det Sverrige eller England der, som det første europæiske land, som først bukker under for muhammedanismen?
    PS.: Jeg bruger ordet muhammedanisme, dels i håbet om at fornærme dem, og dels fordi det er en mere lorrekt betegnelse end islam.

  3. Islam, som betyder ‘underksatelse’, er da en ret korrekt betegnelse for religionen som vil tvinge alle til at underkaste sig denne modbydelige hadsideologi.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: