Etnisk/religiøs udrensning

Sharia for fuld udblæsning - her er det en højtstående sikh, det går ud over

Sharia for fuld udblæsning - her er det en højtstående sikh, det går ud over

(Opdateret kl. 13:50) Af ca. 700.000 kristne irakere er det nu lykkedes de islamitiske fanatikere at få halvdelen til at flygte – altså 350.000 mennesker. Ganske i overensstemmelse med den muhamedanske krigsmanual, koranen. Så kan vi jo se, hvordan det kommer til at gå herhjemme, hvis ellers vore velnærede pampere i Folketinget bliver ved at forholde sig underdanigt eller passivt til islamisk indvandring.

Europas befolkninger er udsat for en målrettet salamitaktik, som indtil videre har bevæget sig fra halal-kød i skolerne over terrorangreb i London og Madrid, til lokale sharia-råd og optøjer (LLJ, Low Level Jihad) i Frankrig, Danmark, England, Tyskland…

Bare vent – de ting, som sker i dag, ville man jo været erklæret sindssyg for at forudsige for bare 8 år siden. Og den muhamedanske indvandring fortsætter, tiden går, og der sker ikke andet end flere penge ud af danske skatteborgeres lomme til “integration”, og på det mentale plan apologisering og fornægtelse af fakta, hvilket er ganske i vestlig udenrigspolitisk tradition.

Man rørte heller ikke en finger, hverken diplomatisk eller militært, selv om alle vidste hvad der foregik, da osmannerne slagtede de kristne armenere. Og nu får vi måske samme tur som armenerne efter en årrække. Karma?

Husk, at islam ca. 300 år efter, at muhammed stillede de violette snabeltyrkersko, havde underlagt sig landområderne fra Morocco til Indien, og var godt på vej op i Europa. Det kan – og vil – også ske her i Europa, hvis ikke magthaverne vågner op – denne gang dog nok næppe med sværd. Der er langt effektivere våben tilgængelige for jihadister, og de har penge nok.

Men de ædle herrer og damer i Folketinget vil sandsynligvis blot snorke videre og hænge fast ved deres egen politiske karriere, og så senere i lyset af tilbuddet “Konvertér eller dø!” , lave “puha” i deres bukser og så konvertere til islam, beordre alle danskere til at skifte religion og få nogle gode ben at gnave på, ligesom nu.

Kan I se det for jer – Folketinget starter med at alle medlemmer i kor skriger Allahu Akbar, og derefter nedlægger sig selv og flytter hovedkvarteret til stormasjid’en ved Københavns Universitet på Amager.

Ja undskyld, hvis ovenstående paragraffer kan virke off-topic, men islam er et internationalt anliggende, islams love er gyldige for islam-troende uanset hvor og hvornår, og de kommer her til med klankultur og mentalitet intakte. Hvis ikke demokratiske stater siger utvetydigt nej til særbehandling af islam, går det grumme galt inden for de næste tyve år.

I dag har islam her i Vesten ændret strategien til det demografiske: masseindflytning og fødemaskiner i burqa og heejab, klankultur samt overtagelse af EU og UN , godt hjulpet på vej af de “anstændige humanister” og venstrefløjen, som i islam ser en afløser for Chamberlain, Emma Goldman, Che Guevara og Stalin at dåne over.

I Østen er menneskeliv stadig – i 2008 – intet værd, hvor islam er i overtal, som nedenstående historie fra Iraq tydeligt fortæller.

Fra Kr. Dagblad:

Det var nogle velkomne meldinger, der udgik fra Bagdad i går. Regeringen i den irakiske hovedstad lovede at sende regeringsmedlemmer og embedsmænd de næsten 400 kilometer mod nord for at undersøge den ”pinefulde situation”, der er opstået i byen Mosul. Mellem 900 og 1500 familier har – afhængigt af, hvem man spørger – taget flugten ud af byen efter en række drab på kristne i byen. De fordrevne og flere advokater siger, at der er tale om en systematisk kampagne for at få kristne til at forlade byen og rykke i mindre, kristne enklaver i nærheden.

Regeringen bebudede i går også en større militær indsats, der skal supplere udsendelsen af 1000 politifolk. Målet er at genskabe roen og sikkerheden i Mosul, og fra både kristne lovgiveres og militærets side blev der udtrykt håb om, at det ville føre til, at de fordrevne kristne ville vende tilbage til byen.

Man må håbe, de får ret. Og at de får ret i en fart. For listen med historiske eksempler på, hvor let det er at skabe en exodus fra et område og få uønskede etniske grupper – eller mennesker med en anden religiøsitet – til at søge sammen i enklaver for at opnå sikkerhed, er ufattelig lang. Det starter som regel i det små med målrettede angreb – såsom kidnapningen og drabet på den katolske ærkebiskop i Mosul i februar – og så bliver intensiteten lige så stille øget. Selv en langsom udvikling får mange til at fortrække. Flugten er ofte allerede i gang, inden volden for alvor bryder ud.

Det er derfor åbenlyst, at myndighederne – centralt, såvel som lokalt – reagerer alt for sent, og at deres opgave med at forsikre de fordrevne om, at de kan vende hjem, derfor er tilsvarende sværere.

Hvis der overhovedet er et håb, så knytter det sig i øjeblikket kun til de nyligt flygtede kristne. Mange andre, der allerede er forduftet, enten til enklaverne i ”bibelbæltet” eller – for de flestes vedkommende – til udlandet, vil være endnu sværere at overbevise. Og mildt sagt ikke uden grund.

Allerede op gennem 1990’erne blev det sværere at være kristen i Irak, da Saddam Hussein gradvist forlod den strengt sekulære kurs, og religion fik en stærkere rolle. I 2001 røg eksempelvis alle præster og kirkebyggerier ind under ministeriet for islamitiske ejendomme, og efter Saddam blev væltet i 2003 gik det helt galt med sekterisk vold, og halvdelen af Iraks dengang 700.000 kristne har forladt landet siden.

Den udvikling må og skal standses, og den irakiske regering må derfor tage den nuværende situation dybt alvorligt og løse den, før det er for sent.

8 kommentarer

 1. Pete->: Og det hører man aldrig om. Men hvis en civilist rammes af en granat sammen med en gruppe taleban-ledere, så er det på forsiden af hele pressen, inklusive de rygmarvsmæssige kommentarer fra USA-haderne.

  En anden ting er så, at en irakisk distriktofficer ikke ser den store forskel på 300.00 og 500.000 – det er fuldstændig abstrakte tal i hans øjne. Han kunne lige så godt sige “mange”. 😉

 2. Det samme sker i Jerusalem og PA:

  Kristne var 20 procent der ved slutningen af anden verdenskrig, nu er de 1,7 procent.

  Kilde:

  I Betlehem er de kristne befolkning faldet fra 80 procent til 15 procent:

  Link:

  Men værre er det i Indonesien hvor over 10000 kristne er slået ihjel mellem 1998 0g 1993 og 1000 kirker brændt.

 3. Tak for det Anna!

  Jo, det har jeg nok prøvet copy-paste et enkelt link, men denne gang kopierede jeg det hele med de fire links og lidt tekst fra et dokument over til kommentarfeltet og det ville systemet ikke godtage, jeg skulle måske nok have taget hvert link for sig. Men jeg prøver mig frem!

  -venlig hilsen Peter

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: