NEJ!

Dagens leder fra JP (uddrag, læs det hele her):

Forenede Nationers menneskerettighedsråd har med tilslutning fra Danmark godkendt et udkast til en tillægsprotokol, der giver borgerne ret til at klage til en FN-komite, hvis de mener, at staten har krænket deres økonomiske, sociale eller kulturelle rettigheder.

Det er alarmerende, og inden skandalen får lov til at rulle og vokse sig endnu større, må svaret være et rungende, fuldtonet NEJ!

Det kunne lige passe, at vi skulle have en komite bestående af repræsentanter for nogle af klodens blodigste og mest rigide diktaturer til at sidde og træffe afgørelse om, hvad der er ret og rimeligt i demokratiske stater.

I en sådan komite ville repræsentanter for demokratiske stater risikere at blive underkendt af repræsentanter for regimer, som stener kvinder, afhugger hænder og hoveder og hænger homoseksuelle i byggekraner, mens hoben som en grum anakronisme optager sceneriet med mobiltelefonkameraer.

Det ville være ganske utåleligt.

En kommentar

  1. Man har sagt det ved adskillige lejligheder: Hvad har Danmark at gøre i et selskab, hvor flertallet er diktaturer?

    Danmark ud af UN!

    Udenfor UN kunne vi langsomt bevæge os ind på en kurs, hvor vi forfægtede egne værdier og ikke behøvede at iagttage en række meningsløse (i vore øjne) resolutioner fra det antidemokratiske og dybt korrupte UN´s flertal.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: