Mere Ritt

Det viser sig nu, at Ritt Bjerregaard bevidst har kørt et politisk spil med skatteborgernes penge. Gad vide om københavnerne er dumme nok til at vælge hende igen – så flytter jeg i hvert fald ud af kommunen.

Suverænt indlæg fra Spydpigen

Berlingske: (læs det hele)

Venstres københavnske kultur- og fritidsborgmester, Pia Allerslev, frygter, at en række af byens idrætsklubber, institutioner, kulturhuse og skoler kun får en lang næse ud af spillet om kommunens penge til anlæg, nybyggeri og renovering.

»Overborgmester Ritt Bjerregaard har stillet idrætsforeninger, skoler og institutioner i udsigt, at de kunne få penge til en lang række projekter, men nu viser det sig, at hun i stedet bruger de samme institutioner i et politisk magtspil om budgettet for 2009«, siger Pia Allerslev.

Tilbage i august skrev overborgmester Ritt Bjerregaard (S) rundt til de københavnske skoler, daginstitutioner og sportsklubber og efterlyste idéer til konkrete projekter, som kommunen kan bruge penge på inden udgangen af i år.

Baggrunden for initiativet var, at kommunen tidligere på året trådte kraftigt på bremsen og stoppede en lang række anlægsprojekter for at holde sig inden for regeringens loft over, hvor mange penge de enkelte kommuner må bruge på byggeri i 2008.

Nu viser det sig, at opbremsningen har været så brat, at der er 395 mio. kr. i overskud. Og da beløbet ikke må overføres til næste år, så skal pengene bruges i år.

Oprindeligt var det intentionen, at Borgerrepræsentationen i aften skulle se på, hvilke af de over 100 forslag, der skal gennemføres.

Stop den kvinde – NU!

2 kommentarer

  1. Du er velkommen herover i Jylland 🙂

  2. Det har jeg faktisk allerede overvejet. Har du et hus til salg?

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: