Såret soldat fik nej til hotelværelse

jp.dk

Mere på Times Online

Britisk soldat bad om noget så simpelt som et hotelværelse. Selv om der var plads, fik han et overraskende svar.

Svaret var nemlig nej.

Det betød, at soldaten, der gik med gips efter at have brækket anklen i et baghold, blev tvunget til at overnatte i sin lille, todørs bil.

Metro Hotel i Woking, Surrey, var efterfølgende tvunget til at kontakte politiet, fordi man blev oversvømmet af vrede, truende opkald af borgere, der havde hørt om afslaget.

Vreden blev udløst, efter at det kom frem, at den 24-årige korporal Tomos Stringer blev nægtet at tage ophold på grund af hotellets gæstepolitik angående medlemmer af de britiske ”Armed Forces.”

Stringer er krigsveteran fra Nordirland, Irak og Afghanistan, og var rejst til Surrey for at hjælpe med forberedelserne til begravelsen af en falden kammerat.

Korporalen var ikke uniformeret, da han kom ind på hotellet, der bad om legitimation, hvorefter han blev afvist. Flere højtstående militærfolk har allerede skrevet til hotellet for at få det til at ændre praksis, og flere kollegaer har opfordret til som straf at booke værelser på hotellet kun for at afbestille i sidste øjeblik.

Debatten raser i England, og nogen anfører, at soldater har fået et ry for voldelig adfærd og for at ødelægge alt omkring sig på hotelværelser. Andre kalder ejerne bag hotellet for ”upatriotiske.”

En kommentar

  1. Fy, en afstumpet holdning overfor de mænd, som forsvarer deres frihed.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: