Wonderful, wonderful Copenhagen

Ordet “Borgerrepræsentation” er en dårlig vittighed i landets hovedstad.

Kronik af Søren Pind i JP:

Bedetæpperne er alle vendt mod overborgmesterkontoret i København, og beslutningerne, der træffes, er komplet arbitrære, skriver Søren Pind.

Beskæftigelsesforslag til Politiet

Beskæftigelsesforslag til Politiet

De seneste år er der sket dramatiske ting i landets hovedstad. Volden og kriminaliteten er blevet forrået. Vi ser og hører næsten ugentligt om skudepisoder eller knivstikkerier.

Samtidig ser vi at bestemte grupperinger har taget magten på gadeplan. De autonome tog magten, da de ville – og ingen skred ind. Overborgmesteren endte med at besvare volden og hærværket ved at give efter for de unges krav og forære dem et ungdomshus.

I tilgift er der sket et skifte i hovedstaden – den tillid, der møjsommeligt, anført af tidligere overborgmeter Jens Kramer Mikkelsen, blev opbygget mellem potentielle og faktiske investorer og bystyret er borte. Helt borte. Flere og flere investorer vender byen ryggen og investerer i omegnskommunerne i stedet. Beslutningsgangen er blevet for politisk, bedetæpperne er alle vendt mod overborgmesterkontoret, og beslutningerne der træffes er komplet arbitrære.

De eklatante løftebrud om ”ingen slinger i valsen” og 5.000 boliger for 5.000 kr på fem år taler for sig selv. Pudsigt nok har man ikke hørt røster på rådhuset glæde sig over kollapset i ejendomsmarkedet, man skulle jo tro, det var hvad man havde efterspurgt?

Samtidig forsømmes ikke en lejlighed til at angribe og genere regeringen helt uagtet, hvad der er i hovedstadens interesse.

Læs det hele

4 kommentarer

 1. Jeg tror Søren Pind savner Københavns Kommune og især er han endnu ikke kommet over ikke at være blevet overborgmester. Iøvrigt er det noget sludder at noget er blevet “for politisk” (3.sidste afsnit). Politik kan ikke gradbøjes, den er eller er ikke. Det, Søren Pind mener er, at han ikke selv har været med til at gøre det mere politisk.

 2. Du “tror”??? På Vorherre?
  Stråmænd – ganske, hvad man kan forvente fra din side.

 3. Kære Anne
  Man kan forvente ikke så lidt!
  kh
  Flemming

 4. Pind for president!

  Mare-Ritt er rædselsfuld. Hun er den koldeste fisk i det socialistiske ishav.

  Strategisk er hun beviset på at venstrefløjen korrupto-konsoliderer sig i Kbh. Man har måske lov at håbe at næste kommunevalg vil vippe Pinden op og rydde Rote-Ritt.

  -Ryd ungdoms-rådhuset!

  Og de 5000, det var jo flæsk. Alle konjunkturer viste jo, at boligmarkedet kollapsede, nu kan hun sidde og bruge m2-priserne som fed undskyldning. Dont ever trust that woman!

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: