Miljøet kræver, at folk ikke skal bo som single mere

Utroligt! Nu har miljøfanatikere, politisk korrekte, feminister og socialister gennem 40 år forsøgt at nedbryde vores gamle familiemønstre, og her kad de se, hvor kortsigtede og tåbelige deres ideologier ser ud i praksis. Det er ikke altid lykken at lykkes.

Og løsningen: Tving folk til at bo sammen! Hvordan har de så tænkt sig at skære de salamiskiver?

Du milde moses…

Kr. Dagblad:

Tvangsægteskaber vil være en stor fordel for miljøet. Sådan kan man udlægge en engelsk undersøgelse, der viser, at singler i dén grad er en belastning, når det gælder bl.a. energiforbrug, affald og emballage.

Der er over en million danskere, der bor alene, og tallet er de sidste 10 år steget med 127.000. Det er skidt for klimabalancen, for en single forbruger 55 procent mere strøm end et gennemsnitsmedlem af en familie på fire personer, skriver bladet Energi fra elselskabet NRGi.

Selvom undersøgelsen stammer fra University College London er den gældende også i Danmark, der har samme forbrugsmønster som englænderne.

Det større forbrug kommer af, at en single normalt har de samme apparater og lige så meget elektronik i huset som et par har. Ud over energiforbruget på maskinerne, så har singlerne et forbrug af emballage, der er 42 procent højere end et medlem af en husstand på fire, og singlerne efterlader også 59 pct. mere affald.

2 kommentarer

  1. “Tvangsægteskaber vil være en stor fordel for miljøet. Sådan kan man udlægge en engelsk undersøgelse..”

    ???

    Man er naturligvis ikke forundret over, at al-Ritzau netop vælger at spille på retorikken og udlægge undersøgelsen således!

    Hvad skal en stakkelse gammel og grim grisehandler dog gøre, for ikke at føle sig alt for brødbetynget, nåh jo forresten, løsningen er jo lige ved hånden, konverteringen til islam og masser af tvangsægteskaber med mindreårige muslimaer!

    Hmm – mere islam = reduktion i CO2 udledning, hæhæ det er sgu nok ikke helt løgn!!!

  2. Oluf -> Tja, der er nok heller ingen, som vil ha’ et gammelt rivejern som mig. Så får de ihvertfald kam til deres hår… 😉

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: