“Det er vores by”

Fra Politiken

Indvandrerbander gik på strøgtur
Omkring 125 fra forskellige indvandrerbander i Århus-området gik fredag aften rundt i midtbyen, som svar på Hells Angels’ aktion torsdag aften.

Med råb som »det er vores by« og mishagsytringer mod politiet gik omkring 125 personer med indvandrerbaggrund rundt i Århus midtby en times tid i aftes.

»De kom fra flere kriminelle grupperinger i Århus-området, og det var klart et modtræk, til det HA gjorde torsdag aften«, siger vagtchefen hos Østjyllands Politi.

Dermed henviser han til, at omkring 100 medlemmer af Hells Angels torsdag aften gik rundt i midtbyen i fuld ‘uniform’ for at manifestere sig.

Fire personer blev anholdt for gadeuorden i forbindelse med aktionen i aftes – i øvrigt det samme antal, som blev anholdt i forbindelse med HA’s aktion.

7 kommentarer

  1. hold da helt op…

  2. Lad os “nyde” de anholdelser mens vi kan. Om 20 år
    er det forbudt at anholde en udlænding.

  3. Mange af de kriminelle fremmede ,der gik på strøgtur i Århus, er pårørende til krigsflygtninge fra mellemøsten, afrika og balkan.
    Imidlertid er det værd at bemærke, at borgerkrigen i ex-jugoslavien , somalia og libanon er afsluttet for flere år siden. Nu må det snart være på tide, at myndighederne sørger for at hjemsende krigsflygtningene derfra, samt deres familier.

  4. smid de udlændinge hjem og ind med HA

  5. ikke andet end bøvl og lort med udlændinge

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: