“Det er vores by”

Fra Politiken

Indvandrerbander gik på strøgtur
Omkring 125 fra forskellige indvandrerbander i Århus-området gik fredag aften rundt i midtbyen, som svar på Hells Angels’ aktion torsdag aften.

Med råb som »det er vores by« og mishagsytringer mod politiet gik omkring 125 personer med indvandrerbaggrund rundt i Århus midtby en times tid i aftes.

»De kom fra flere kriminelle grupperinger i Århus-området, og det var klart et modtræk, til det HA gjorde torsdag aften«, siger vagtchefen hos Østjyllands Politi.

Dermed henviser han til, at omkring 100 medlemmer af Hells Angels torsdag aften gik rundt i midtbyen i fuld ‘uniform’ for at manifestere sig.

Fire personer blev anholdt for gadeuorden i forbindelse med aktionen i aftes – i øvrigt det samme antal, som blev anholdt i forbindelse med HA’s aktion.

7 kommentarer

  1. Jeg synes ikke der kan være tvivl om, at ovenstående indlæg bærer præg af stor indsigt i danske forhold. Det lyder nærmest som om Danmark allerede er blevet en totalitær stat efter iransk tilsnit

  2. De mellemøstlige stammefolks antal stiger jo nærmest eksponentielt.

    Pless, du minder mig i den grad om Pastor Nørregaard-Olsen fra Hans Scherfigs suveræne bog, Frydenholm. Ikke i den religiøse del, men i politiske holdninger.

    Og for nu at blive i den danske litteratur:

    Det hendte paa et Theater, at der gik Ild i Coulisserne. Bajads kom for at underrette Publicum derom. Man troede, det var en Vittighed og applauderede; han gjentog det; man jublede endnu mere. Saaledes tænker jeg, at Verden vil gaae til Grunde under almindelig Jubel af vittige Hoveder, der troer, at det er en Witz.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: