Akkari er blevet eskimo…

Læser-tip:

Fra Samarbejds-Politiken

Imamen Ahmed Akkari har forladt Danmark.

Nej han har ej – Grønland er en del af Rigsfællesskabet. Aben skulle hellere flytte sin lede røv til Libanon, men han skider åbenbart i bukserne af skræk, når islam rigtig folder sig ud med bum og brag. Så er Danmark pludselig god nok til den lille skiderik.

Update:

Ansat som skolelærer
Ahmed Akkari er blevet ansat som skolelærer på en skole i Vestgrønland i byen Narsap Atuarfia.
»Han er taget til Grønland, fordi han har en idé om, at folk ikke har så mange fordomme hér«, fortæller fotograf John Rasmussen i dag til jp.dk. John Rasmussen bor og arbejder på Grønland og tog i sidste uge portrætbilleder af den omdiskuterede imam. Ahmed Akkari fortalte ham, at han var flygtet til Grønland.

Akkari rejst til Grønland

Update

4 kommentarer

  1. Han bliver noget overrasket for ikke alene er der koldt på Grønland, han er heller ikke velkommen der. Men det finder han nok snart ud af og så er der vel Libien, Sudan eller Norkorea tilbage. Skide Talibaner-aspirant.
    Husk lige at der kun er én Gud og hans søns navn er Jesus!

  2. Det undre mig meget, at han kan fortsætte sit virke som skolelærer, var der ikke en episode for nogle år siden, hvor han bed en lille drengs øre til blods?

  3. Oluf Grisehandler ->

    Det har de nok ikke fundet ud af på Grønland endnu. Måske nogen skulle emaile de fakta, som findes, til det grønlandske skolevæsen?

    Hans trosfæller stener jo grønlændere ud af “deres” ghetto’er…

  4. Den lille lort skulle have været dyppet i tjære og fjer. Og jeg skulle personligt, som export chauffør, have taget ham så langt med ned som muligt.så kunne man da slippe for at høre, eller se mere til det affald.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: