Middelader? Nej, stenalder.

De islamiske neanderthalere i De renes Land (Pakistan) overgår sig selv. Hvis din datter SELV vil bestemme, hvem hun vil giftes med, er det selvfølgelig iorden at banke hende halvt bevidstøs, for så at begrave hende levende.

Fredens Religion® for fuld udblæsning.

Link

Der gik en chokbølge igennem det pakistanske parlament, da en parlamentariker i dag forsvarede, at fem kvinder blev begravet levende i den sydvestlige del af landet, fordi de selv ville bestemme, hvem de skulle giftes med.

– Der er tale om traditioner, der er hundrede af år gamle. Jeg vil fortsætte med at forsvare dem, sagde Israr Ullah Zehri, valgt i Baluchistan-provinsen.

– Kun de, der optræder umoralsk, skal være bange, sagde han og tilføjede, at traditionen har medvirket til at lægge låg på umoralsk opførsel.

Mange parlamentarikere rejste sig i protest, men nogle sagde også, at der er tale om et internt anliggende i Baluchistan.

Kvinderne blev myrdet for en måned siden i en afsides landsby. De havde besluttet at trodse landsbyens ældre og selv organisere deres ægteskaber i en verdslig domstol, siger Den Asiatiske Menneskerettigheds Kommission.

Men kvinderne blev bortført af seks mænd, der kørte dem ud på en mark. De blev tævet og skudt. De var stadig i live, da de blev begravet.

Læs også denne postering

7 kommentarer

 1. Anna,

  ja selfølgelig. Det var jo bare oprørske kvinder der fik deres velfortjente straf. den slagt obsternasighed skal tages i opløbet således at man forhinderer at det breder sig.
  Det store spørgsmål er imidlertid om ikke det havde været mere korrekt at stene slynglerne: Koranen nævner vel ikke noget om at begrave folk levende gør den? Og Gud, øh, jeg mener Allan forbyde at man gør noget der ikke er hjemmel for i koranen…..

  Hold op hvor er de syge dernede – jeg kommer aldrig i mit liv til at forstå hvorfor venstrefløjen er så vilde med at importere den kultur.

 2. Anne Marie Buch ->

  Jeg tror ikke, at Thomas fattede sarkasmen i dit indlæg.

  Og vi er fuldstændig enige.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: