Indvandrere fylder op i Dommervagten

Ornlig syg gangster

"Orn'lig syg gangster"

Det var da på tide, det gik op for jer…

Det går den forkerte vej i bestræbelserne på at standse grov kriminalitet blandt unge indvandrere i hovedstaden. Sådan lyder advarslen fra Københavns politidirektør, Hanne Bech Hansen, i Morgenavisen Jyllands-Posten søndag. Det sker på baggrund af nye tal fra Københavns Dommervagt.

Ud af i alt 85 unge under 18 år, som i første halvår af 2008 blev fremstillet i Dommervagten i København for forbrydelser, der kan give fra halvandet års fængsel og opefter, havde de 67 procent en udenlandsk baggrund mod 56 procent i 2007.

Politidirektør Hanne Bech Hansen betegner kriminaliteten blandt unge indvandrere som “det største og altoverskyggende problem i den danske hovedstad”.

– Det er meget foruroligende, at unge med indvandrerbaggrund udgør en stigende andel af de fremstillede i Dommervagten. Det er helt afgørende, at der sættes ind med et massivt forebyggelsesapparat, siger politidirektøren til avisen.

Ekstra Bladet – Indvandrere fylder op i Dommervagten.
Pind langer ud efter politiledelse
Politiken – Det ligner mafiatilstande
Jyllands-Posten – Politikere deler bekymring over indvandrer-kriminalitet

Politikere deler bekymring? Hvad er det, I er bekymrede over? At jeres multikulturelle samfund, som i har lobbyet for i 30-35 år er ved at lykkes over al forventning? Er det ikke det vi “lede racister” har sagt i 30-35 år? Og er blevet skældt ud for, spyttet på, udsat for vold fra autonome og smædekampagner fra venstreorienterede moonbats?

I burde juble, for nu har i – de sidste dages hellige – fået det, som I ville have det, og mærk mine ord: Dette er kun den spæde start på noget meget værre. Se på Frankrig, England og Sverige – og Balkan.

3 kommentarer

  1. I stedet for at fungere som politikere, burde de uddannes som lotter, sygeplejersker, chauffører og mange andre krigstjenester til den borgerkrig, vi får på et tidspunkt, for jeg kan ikke forestille mig at det danske folk vil finde sig i at blive dhimmier i deres eget land under et fremmed herrefolk.

    falkeøje

  2. Flertallet er får. Det så man jo tydeligt under besættelsen 1940-45.

  3. Udlændingeloven må ændres, så det bliver muligt at få langt flere utilpassede “kulturberigere” ekspederet ud af landet. Det er det eneste, de forbryderiske fremmede har respekt for.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: