Københavns Borgerrepræsentation har kuk i låget

Klaus Bilhader Bondam har fået sin vilje, sekunderet af en såkaldt forsker fra RUC og venstrefløjen i Borgerrepræsentationen. Det bliver jo interessant at følge udviklingen. Dette idioti vil skabe endnu mere trafik-kaos i Hovedstaden end der er i forvejen. Jeg kan heller ikke tro, at de handlende på Nørrebrogade ligefrem vil juble af begejstring.

Hvis man vil have en forestilling om, hvordan en SR-regering ville være, skal man bare iagttage Ritt Bjerregaard og Klaus Bondam.

Man tager sig jo til hovedet.

JP skriver:

Den trafikbelastede Nørrebrogade i København lukkes nu for gennemkørende biler. Det vedtog et flertal i borgerrepræsentationen torsdag aften.

Fra 1. oktober vil en række bussluser og spærringer i gadenettet forhindre bilerne i at tage den direkte vej gennem den centrale trafikåre.

– Det vil fjerne omkring 40-50 procent af privatbilerne fra Nørrebrogade, siger Klaus Grimar, projektleder i Københavns Kommune.

I første omgang løber projektet i en forsøgsperiode på tre måneder. Med mulighed for forlængelse, understreger Anne Vang (S), politisk ordfører for Socialdemokraterne på Københavns Rådhus.

Trafikforsker Per Homann Jespersen fra RUC kalder beslutningen klog:

– For at få flere rejsende gennem den stærkt befærdede Nørrebrogade, må vi tage pladsen fra bilerne og give den til busserne og cyklerne.

2 kommentarer

 1. Som om trafikken og parkeringshelvedet i side- og parallelgaderne ikke var kaotisk nok i forvejen…

  Hvornår mon de går skridtet ud og indfører dødsstraf for besiddelse af en bil. Så kan Kbh blive fyldt op med hestevogne og rickshaws. De kreative vil strømme til byen! Nørrebrogade vil blive omdøbt til Floridas Boulevard (efter forfatteren, ikke staten) og H.C. Ørstedsparken kan passende blive til Bondams Bumsenhjørne.
  En rytterstatue af Ritt må selvsagt heller ikke mangle. Måske foran Christiansborg?

 2. Det er bare utroligt!

  Altså der findes to “Parallel” gader til nørrebrogade

  Tagensvej, og Åboulevarden, de fører begge til søerne, og så kan i vel regne ud, hvor bilerne kommer til at køre henne!

  Det er ikke en løsning, det er bare latterlig Politik

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: