Mere sjov med Ny Alliance

Hvem ville ellers købe domænerne, hvis ikke NA? 😀

Ritzau: Mens Ny Alliance overvejer at skifte navn, er domænerne liberalalliance.dk og liberal­alliance.dk blevet købt og registreret af en person med forbindelse til Ny Alliance, skriver Computerworld.

Partiets pressechef, Lars Kaaber, afviser imidlertid, at partiet har købt navnet. “Det er ikke Ny Alliance, som har købt navnet. Vi har ikke besluttet at ændre navnet. Sådan en beslutning skal træffes af hovedbestyrelsen, ikke i folketingsgruppen eller sekretariatet,” siger Kaaber til Ritzau.

Ifølge Computerworld er de to udgaver af liberalalliance.dk blevet registreret af en Michael Mortensen, som også registrerede domænet nyalliance.dk. Michael Mortensen er ikke ansat i Ny Alliance. Det er ikke lykkedes Ritzau at få kontakt med ham.

Computerworld skriver:

Michael Mortensen, der også står som registrant for nyalliance.dk, købte den 12. august i år de to nye domæner. Han forklarer, at han står for en del af driften af partiets it, men ikke må udtale sig i forhold til indkøb af de to domæner.

Heller ikke hos pressechef Lars Kaaber er informationsniveauet højt. “Det er ikke noget, jeg er inde over. Så det har jeg ingen kommentarer til,” siger han til Computerworld.

Inde over?

180Grader har en artikel om domæne-farcen

UPDATE 27. august:

Ny Alliance skifter efter flere dages politisk tumult partinavnet ud med Liberal Alliance, skriver Jyllands-Posten.

»Vi har besluttet, at partiet nu hedder Liberal Alliance. Det var en meget klar holdning i hovedbestyrelsen, at partinavnet skiftes ud øjeblikkeligt. Det er en helt naturlig konsekvens, når vi samtidig får et liberalt principprogram«, siger landsformand Leif Mikkelsen til Jyllands-Posten.

4 kommentarer

  1. STØT LATTERMUSKLERNE
    MVH.
    latteralliancen…..

  2. Liberhalalseancen?

  3. Team-Saxobank var da et meget bedre navn.

  4. Liberal ali-ance betyder flere penge til de velhavende og langt flere økonomiske bekvemmelighedsflygtninge til Danmark og ingen udvisninger af kriminelle fremmede og af velfærdsturister.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: