Den nye ombudsmand kan ikke li’ Søren Krarup

Hans Gammeltoft Hansen, en af hovedaktørerne i hele muhamedaner-import-cirkuset, kan ikke lide Søren Krarup. Det er vel nok synd for ham, at vi ikke allesammen er konverteret til middelalderideologien endnu…

Gammeltoft-Hansen, skabs-islamist

Gammeltoft-Hansen, næstekærlig skabs-islamist

Fra den socialdemokratiske Berlingske Tidende:

Dansk Folkeparti har i en ny bog ‘Et delt folk’ beskyldt Folketingets Ombudsmand, Hans Gammeltoft-Hansen for at være arkitekten – den hovedskyldige – bag en udlændingepolitik i 80’erne, der for alvor åbnede grænserne og gjorde Danmark til ‘et delt folk’.

– Hans arbejde var landsskadelig virksomhed, lyder det i bogen fra Dansk Folkepartis Søren Krarup, der kritiserer Gammletoft-Hansen for at være inhabil som dommer i sagen om Udlændingeservice og den mangelfulde vejledning om adgang til familiesammenføring.

Nu svarer ombudsmanden igen. Det sker i et interview i Jyllands-Posten i dag søndag. Og ombudsmanden slår usædvanligt hårdt fra sig.

– Søren Krarups opfattelse af næstekærlighedsbegrebet deler jeg på ingen måde. Det forekommer mig at være fuldstændig reduceret, siger Gammeltoft-Hansen.

Beskyldningerne om manglende evner til næstekærlighed tager Krarup med ophøjet sindsro.

– Jeg har læst hans udtalelser. Men det er jo ingenting i forhold til den massive kritik jeg udsætter ham for i artiklen, siger Søren Krarup til Avisen.dk.

Gammeltoft-Hansen siger, at du ikke evner næstekærlighed?

Ja, og jeg beskylder ham for det der er værre. Det er vist mig der er hård her. Og nu kan der ikke koges mere suppe på den historie, lyder det fra Søren Krarup.

3 kommentarer

 1. Og jeg syntes Gammelfjolset -Hansen lider af naiv uforløst alt dominerende islamist kærlighed!
  Hvad godt ser Gamlingen-Hansen i sin import af islam?
  Tror den hjernedøde Gamling, at han får 72 gamle rosiner, for sin ugerning her på jorden?
  Noget usædvanligt galt er der altså i hoved på Skamlingen-Hansen.

 2. Pyt med det, vi kan heller ikke li’ Gammletoft-Hansen

 3. Det er bedre at hjælpe de korantilbedende bekvemmeligheds-“flygtninge” i deres nærområde. Der kan man hjælpe langt flere for de samme penge.

  Nærområdet for korantilbeder-“flygtningene” er iøvrigt ikke Danmark, men derimod middelalderøsten eller nordafrika.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: