Politisk farce

Én ting skal Ny Alliance have stor ros for: De er uhyre underholdende. Fra JP:

Først sagde Ny Alliance farvel til tre folketingsmedlemmer. Så blev principprogrammet skrottet, og nu overvejer partiet også at ændre navn. Det afslører partileder Naser Khader i et interview med Morgenavisen Jyllands-Posten.

»Vi overvejer det, men har ikke besluttet os endnu. Jeg synes ikke, at der er noget galt med navnet Ny Alliance. Det er stadig et fremragende navn, og jeg ved ikke, om det ender med, at vi ændrer navn,« siger Khader og understreger, at et eventuelt navneskifte skal diskuteres med medlemmerne.

Valgforsker Hans Jørgen Nielsen tvivler dog på, at et nyt navn kan genrejse partiet, der står til at ryge ud af Folketinget i meningsmålingerne. »Problemet er, at det giver indtryk af ny ustabilitet, når et parti skifter stort set alt ud på meget kort tid,« siger han.

Akkeja… bare de kan stjæle så mange stemmer fra Det radikale Venstre, at begge partier ryger under spærregrænsen. Man har da lov at håbe… 😀

5 kommentarer

 1. Det bliver vist et paradoks, hvis NA stjæler nok stemmer fra RV til at RV ryger under spærregrænsen vil NA komme over… 😉

  Men derudover er det helt fint hvis de virkeligt vil have en liberal profil i fremtiden, så ved vi hvor vi skal finde OBO og andre jubelliberale… Så mangler vi bare at der kommer et konservativt parti i folketinget der vil kæmpe for Gud, Konge og Fædreland uden for meget Socialdemokratisk arvegods i baggagen.

 2. Man har vel lov at drømme lidt – men en del af NA’s vælgersegment kunne vel også finde på at stemme på Runes Minoritetsparti… 😀

 3. Urggg… Jeg får knopper af Rune, Humanister og deslige…

  (PS. linket er rettet… Jeg bør checke min blogroll noget oftere 😐 )

 4. Tip! Politisk farce personificeret ved Lise Seelen:

  Lise Seelen vil brand i Danmark!

  Og journalisten skriver næsten “sort” men der er selvfølgelig i fin tråd med Seelen´s udtalelser… Hun er jo fuldkommen skør… “Alle skal behandles med respekt” – også HUT.

  Læs selv dagens rystende interview. Gå til side 53 – 54

  http://jv.livebook.dk/livebook.php?book=jv_JV240808KOL&userid=&key=&pagenum=1

 5. Akja – en socialdemokratisk Marianne Jelved…

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: