Gør et kup!

Hvis du vil flytte ind i et progressivt, mangfoldigt og multikulturelt miljø, har det aldrig været billigere end nu.

TV2News skriver:

Spar på varmeregningen - flyt til Nørrebro

Spar på varmeregningen - flyt til Nørrebro

Der er rigtig mange andelsboliger til salg på Nørrebro i København lige nu – og de kan fås med rabat.

Lejebolig.dk har i samarbejde med analysebureauet Harvest undersøgt det københavnske marked for andelsboliger, og der er mange lejligheder at vælge imellem, hvis man flytter til Nørrebro.

– Vores undersøgelse har vist, at Nørrebro skiller sig markant ud med langt flere andelsboliger til salg end de andre kvarterer. Samtidig kan vi generelt se, at sælgerne giver et stort afslag i prisen, når de annoncerer de her andelsboliger, men de er stadig svære at komme af med, siger Michael Eggert, direktør for Lejebolig.dk.

Der er lige nu 570 andelsboliger til salg på Nørrebro. Til sammenligning finder man kun 170 andelsboliger til salg på Vesterbro, 118 på Amager, 117 på Østerbro og endelig 19 i København K. Det svarer til, at hele 57 procent af alle hovedstadens andelsboliger, som netop nu er sat til salg, ligger på Nørrebro.

Mon det er et tilfælde? Njah, man kan jo altid apologere lidt:

Årsagen til brandudsalget kan være, at de fleste andelslejligheder på Nørrebro er forholdsvist små, så når der skal stiftes familie, bliver pladsen for trang.

Ja, DET må være forklaringen. Eller:

Michael Eggert mener dog også, at nogle måske er trætte af den ballade, der har været i bydelen for eksempel i forbindelse med rydningen af ungdomshuset på Jagtvej, og derfor søger væk.

Nu ligger balladen med Jagtvej 69 efterhånden et par år tilbage i tiden. Og lejlighederne på andre brokvarterer i København er såmænd ikke større end de nørrebro’ske, og folk i andre dele af byen stifter også familie og flytter på grund af pladsmangel.

Det kan derimod nok spille ind, at man har lyst til at flytte, når islamiske indvandrerdrenge prøveskyder deres håndvåben på Blågårds Plads og truer tilfældige mennesker og i det hele taget gør Nørrebro til en no-go-zone.

Klik for større version

Klik for større version. Kortet er et par år gammelt og ikke ajourført, men illustrerer problematikken udmærket.

En kommentar

  1. Jeg vil gerne henvise til den sozialdemokratiske Berlingske Tidendes søndagsmagazin M/S hvor en journalist måske vognede op fra sin mulitkulti drøm.. Han vil gerne har sin Nørrebró tilbage.interessant at læse. Men også sørgeligt at det er endnu ikke gået op for ham at det var ham selv og hans ligesindede multikulturélle naivister der forærede bydelen væk.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: