Moderne “kristendom” = “mangfoldighed”?

Fra KRISTELIGT Dagblad – de officielle kristne har spillet definitivt fallit – i hvert fald ville man ikke kunne læse noget bare tilnærmelsesvist som nedenstående i KræDawblaj for 10 år siden:

Der var regnbuens farver og knald på Pride Parade, da det store optog til eftermiddag til fods og på store blokvogne bevægede sig med fuld musik, dans og fingerkys fra Nørrebrohallen mod Rådhuspladsen. Langs hele ruten stod tusindvis af københavnere i højt humør og strålende sol. Der blev hilst, vinket og hujet af de lækre mænd og kvinder i læder, kjoler, uniformer, med højt hår, seje motorcykler og bare baller.
Omkring 1000 bøsser, lesbiske, biseksuelle, transseksuelle, heteroer og det, der er ind imellem, deltog i paraden. Også organisationer, som Amnesty International, Stop Aids og Forsvaret (FORSVARET??? AL) var på banen i dagens parade. Da optoget nåede Rådhuspladsen, var antallet af deltagere fordoblet. Her fortsætter den gode stemning og fest til kl. 22, som afsluttes med en hyldest til 1980’er ikonet tv-værten Kim Schumacher, der døde af aids.
Ifølge Københavns Politi forløb alt roligt under paraden.

Gad vide hvad IM synes om denne form for “mangfoldighed? Skal denne værdiladede lovprisning af en homoseksuel manifestation forstås som en gedulgt opfordring til at kristne skal omvende sig til bagdørs-religionen, eller er det et udtryk for Ritzau-medarbejderens seksuelle preferencer?

Eller er man ved at revertere til katolisicmen, som vistnok også tillader pilleri i børns bukser?

En anden form for “mangfoldighed” viste sig under KFUM og K’s sommerlejr, hvor man benyttede lejligheden til at missionere for islam ved at opføre en “moské” og oven i købet invitere en “imam” ud for at sprede sin gift blandt ubefæstede, unge sjæle.

Denne imam (undskyld, mullah) var IKKE til stede på KFUMs sommer-arrangement

Denne imam (undskyld, mullah - han er jo shi'ah og ikke sunni) var IKKE til stede på KFUM's sommer-arrangement

Afskaf Folkekirken – præsterne tror ikke på Gud, flirter hæmningsløst med islam, og viderebringer nu i Kristendommens hovedmedie denne lovprisning af homoseksualitet. Præster som Flemming Pless og biskopper som Kjeld Holm så hellere de tomme kirker afløst af moskéer og bordeller. Eller et lystigt, lille casino.

Lad endelig folk dyrke unaturlig sex (ja, jeg synes, at homoseksualitet er ulækkert, smittefarligt og unaturligt, men fred med folk, som vil penetrere hinandens colon’er eller iføre sig strap-on, bare de blander mig udenom) – det er en sag mellem dem og deres Gud (eller samvittighed). Men – Kristeligt Dagblad – lad venligst være med at propagandere for homoseksualitet ved ukritisk at bringe en afskrift af Ritzau.

Men selvfølgelig, kristendommen er en af de tre monoteistiske religioner fra Mellemøsten. Hvad med at smide alt det gamle skidt ud og starte på en frisk?

Kristus som 33-årig - Hoffmann

Kristus som 33-årig - Hoffmann

Jeg troede ellers at det var ham her, som Kirken handler om, men jeg har taget fejl, det er homoseksuelle og Muhammed?

En kommentar

  1. Der er godt nok tale om forfald – i dele af kirken. Der er vel også en modstrøm som fx. Islamkritisk Netværk i Folkekirken:
    http://inif.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=33

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: