“Danske” terrorister fra venstrefløjen

Foreningen “Oprør“, som er dybt solidaaaariske med de undertrykte, fordummede masser i Colombia og Transjordanien, var dem, som for nogen tid siden på ækleste privatkapitalistiske manér indledte en forretning med propaganda-påtrykte T-shirts etc. for at financiere Farc’s bazooka’er og automatvåben, hvilket nogle mennesker kørte en retssag på.

Den 62-årige Mc Anus, som blandt andet går under dæknavnet Carlos Mono (en kendt indvandret venstrefløjsfascist – skriver lystigt i “Dagbladet Arbejderen”, som maximalt har 10 arbejdende læsere) og hans kumpaner blev ganske vist frikendt, men det er der delte meninger, om de burde have været. De colombianske myndigheder ville i hvert fald gerne sætte en klo i denne venstrefascist (JP). Desuden er sagen apelleret og går om til efteråret:

Colombia jagter en dansker for at være central person i den colombianske oprørsbevægelse FARC’s europæiske netværk.

Foreningen Oprør samler ind til FARC her i Danmark og har også kontaktet fagforeninger.

– Men jeg ved ikke, om det er mig, som de efterlyser. Jeg ved, at den colombianske justitsminister har været i Danmark for et par år siden og krævet, at jeg blev udleveret, siger talsmand for foreningen Oprør, Patrick Mac Manus.

3 kommentarer

 1. “Dagbladet Arbejderen, som maximalt har 10 arbejdende læsere”.

  – 10 arbejdende læsere og så Niels Hausgaard.

 2. Typisk for europæisk presse var der forbehold for omstændighederne ved gidselaktionen hvor 16 gidsler blev befriet af Colombiansk militær. Men der er ingen kritik af europæiske nationers pengestrøm til piraterne i Golfen og ud for Somalias kyst, hvor også Danmark to gange har ‘betalt’.
  En lille opgørelse over FARC’s euvenner og pengestrøm kan læses her.
  http://synopsis-olsen.blogspot.com/2008/07/hvorfor-europerne-betvivler-at-colombia.html

 3. Hej Anna,

  du kom til at glemme det andet ‘m’ i klovnens navn – men det gjorde kun artiklen sjovere at læse .)

  GG

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: