De giver aldrig op

Notits i dagens Ekstra Bladet (ikke på nettet):

Hold, Taare, op at trille

PRØVER MUHAMMED-SAG IGEN

Syv muslimske foreninger med Islamisk Trossamfund i spidsen vil forsøge at få sagen om de 12 muhammed-tegninger i Jyllands-Posten for højesteret.

Muslimerne vil have de to JP-redaktører Carsten Juste og Flemming Rose dømt for ærekrænkelser.

UPDATE 01 august: DhimmiWatch har mere om sagen her

7 kommentarer

  1. Kristne/jøder burde vel også lægge sager an mod muslimer for deres verbale, og desværre ofte også fysiske, krænkelser af ‘følelser’ og gudsopfattelser hos anderledes troende. Der er jo masser at tage fat på. Så ufatteligt mange, at domstolene ville drukne i sager.
    Som Al Capone blev knækket i Chicago, ikke på grund af sine mord og andre forbrydelser, men p.g.a. skattesvig skal man gå efter pengepungen. Seriøse forslag og tiltag er fremme i USA, om at føre sager mod terrorgrupper der vedkender sig ansvaret for en aktion der har krævet liv og ejendom. Civile ville kunne føre sådanne sager. Fokus ville være konstant på vanviddets bagmænd.
    Husk på Gaddaffis kamp efter Lockerbie katastrofen, mange mener han blev ‘blødgjort’ af de mange årelange retssager mod Libyen. USA og England, det var dengang England havde en smule rygrad tilbage, tillod ikke at verden glemte denne udåd. At han så igen er tilbage i vanviddets sump af uhyrligheder kan ikke undre.

  2. Enig!
    Islamisk Trossamfund er gået for vidt, og forstår heller ikke, hvorfor de ikke kan komme videre i denne sag.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: