Ham den somaliske præsidentkandidat

… ville så gerne være fremstået som “ein Berliner“. Hvordan gik det så? Jo, til alle de holdningsløse og politisk korrektes opfyldelse af våde drømme…

Selv Politiken, som ellers ikke kan få armene ned over en sort (som om hudfarven skulle betyde noget – racister!) præsidentkandidat, må skrive:

Mod var der ikke meget af, overraskelse var der endnu mindre af og politiske forslag var der slet ingen af.

Men multikulturalisten Mogens Lykketoft har våde underbukser over den potentielle udsigt til en islamisk præsident i USA:

Socialdemokraterne kan bruge USA’s demokratiske præsidentkandidat, Barack Obama, som forbillede.

Det mener udenrigsordfører Mogens Lykketoft, der er begejstret over den måde, Obama torsdag talte på i den tyske hovedstad, Berlin.

– Jeg synes, vi kan lære meget af Obamas måde at drive politik på. Især hans måde at skabe håb på og tale op til folks forhåbninger frem for at tale ned til deres frygt og fordomme. Alt for mange taler til angsten og fordommene. Han taler til forhåbningerne, siger Mogens Lykketoft.

Venstres udenrigspolitiske ordfører, Søren Pind, beskriver senatoren fra Illinois som en blanding mellem en italiensk fodboldspiller, der ene mand skal redde en bundklub, og Københavns overborgmester, Ritt Bjerregaard (S), som han mener lovede mere, end hun kunne holde, da hun vandt valget i 2005.

Læs også denne artikel:

Obama promises to “tear down walls” between Muslims and the rest of the world

3 kommentarer

 1. Det kan vel ikke undre nogen af multikulturdrømmerne og venstrefløjen har forelsket sig Obama. Tænk blot på Clintonhysteriet i København, hvor han nærmest voldtog, (forstå det, hvem der kan) Lone Dybkjær midt på Gammel Torv. Ingen realitisk politik, drømmescenarier og fortrængninger af virkeligheden samt en håbløs styr på fakta. Han kender dårligt USA’s geografi, roder rundt i antallet af stater . I sin ‘berømte’ selvbiografi standser sammenblandingen af fakta og indbildte oplevelser heller ikke. et lille citat vedr. bogen af Michelle Malkin: “Min Faders Drømme”: “Så er der udgaven af Life Magazine som Obama præsenterer som sin åbenbaring om racespørgsmålet i niårs alderen. Han skrev i bogen, at der var en artikel eller to med billeder af en Afro-amerikaner fysisk og mentalt vansiret af sine bestræbelser på at lysne sin hud. Faktisk så eksisterer denne påståede Life artikel og fotografierne ikke, ifølge magasinets egne optegnelser og historikere.” Læs evt. heleartiklen her: http://synopsis-olsen.blogspot.com/2008/06/may-21-2008-barack-obama-trder-i.html
  Det er typisk at drømmepolitikere ikke sætter sig ind i deres ‘udkårnes’ karakter og blot løber med i begejstring over en masse flot retorik. Endnu sørgeligere at selv borgerlige politikere er medløbere. Skam Jer. Tak Søren Pind. Han er snart den eneste V-politiker der har en klar borgerlig profil.

 2. “Men multikulturalisten Mogens Lykketoft har våde underbukser over den potentielle udsigt til en islamisk præsident i USA”

  Så skulle du have set Jens Nauntofte i Deadline 22:30 24 juli.

  Han så ud som han kun med meget besvær kunne holde tårene tilbage. Gud hvor ønsker folk dog brændende noget at tro på, nu de har opgivet Jesu genkomst. Og så sådan en sød og høj mulatdreng.

  Hvorfor kalder de ham sort, når han faktisk er halv hvid?
  Og som han dog forstår at kokettere med sin hudfarve.

  Det er den samme mekanisme der bragte Hitler til magten der får 200.000 idioter til at juble over Obama, eller en af de mange totalt ligegyldige rockstjerner der på samme måde kan få sindene i kog og pigernes trusser våde.

  I øvrigt lovede Obama stort set ikke andet end en fortsættelse af George Bushs’ politik i en indpakning der var designet lidt mere til Susanne Utzon / Mette Walsted Vestergaard segmentet.

  Bah!

  Men hvad kan vi lære af det?

  Vi mangler bare en veltalende populist, så er verden vores (hvis han altså ikke når at blive skudt).

 3. Balder: “Så skulle du have set Jens Nauntofte i Deadline 22:30 24 juli.”

  Jeg har ikke set TV i 1½ år nu. 😉

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: