Moonbats

“Aktivister”??? Folk, som forsvarer udvisning af dybt kriminelle? Næh, snarere venstrefascistiske og anarkistiske moonbats. I ville have godt af at opleve Byretten indefra, efterfulgt af et længere ophold på Blegdamsvejens “hotel”.

Fra dagens JP:

Aktivister fra Initiativet Stop Udvisningerne trængte kl. 11.00 ind i SAS-bygningen på Hedegaardsvej på Amager i København. Seks personer løb op til Lufthansas kontor i bygningen, hvor de hængte et banner op, oplyser Københavns Politis centrale vagtleder. Politiet har tilbageholdt de seks personer. Aktionen sker i protest mod, at Lufthansa med de danske myndighedernes beføjelse har transporteret udviste irakiske asylansøgere tilbage til Irak.

“Med disse aktioner appellerer vi kraftigt til, at Lufthansa stopper med at flyve med tvangsudviste personer,” udtaler Asla (Asla???) fra Stop Udvisningerne i en pressemeddelelse.

Aktivisterne har også bebudet, at de i dag vil besætte byretten i København. Det har politiet endnu ikke hørt noget til, men er ifølge vagtlederen at undersøge sagen.

Aktivisterne har tidligere gjort opmærksom på deres sag ved at lænke sig til check-in-skrankerne i Københavns Lufthavn og ved en larmeaktion i byretten i København.

Otte afviste asylansøgere er de seneste måneder blevet udvist og fløjet tilbage til Irak.

%d bloggers like this: