Karadic

Nu har EU’s vagthunde som bekendt fået fat i Radovan Karadic. Hykleriet kender ingen grænser.

Man anerkender Kosovo’s løsrivelse som islamisk terror- og narkofabrik, og anholder folk, som har kæmpet for den vestlige kulturs overlevelse. Nej, Karadic var ikke en sød dreng, men serberne har været ude for lidt af hvert, her beskrevet i et læserbrev i JP:

[Hvad med de] 500 års undertrykkelse under tyrkerne? Rædslerne under Første og Anden Verdenskrig? Årtierne under kommunismen? Borgerkrigen i 1990’erne? Natos bombardement? Tabet af Kosovo? Eller den aktuelle forfølgelse af serbere i Kosovo?

Serberne er uretmæssigt betragtet som forbrydere, på trods af, at de har været under angreb af, og forsvaret sig imod islamisk terrorisme i århundreder. Hvis det ikke havde været for serberne, ville vi alle tale tyrkisk i dag.

Hvornår stiller de europæiske regeringer med en fordømmelse af ødelæggelsen af Kosovarernes kristne kirker, fordrivelsen af etniske serbere, og den generelt fremherskende gangster-mentalitet i Kosovo?

2 kommentarer

 1. Jeg undrer mig svært over hvad der er faret i den Vestlige verden siden den igen og igen fremstiller Islams muslimer som ofrer – og det uanset hvilken forbindelse det drejer sig om.

  Egentligt burde det være nok at muslimerne selv spiller dette løgnagtige spil !

  I virkelighedens verden kan vi iagttage, at Islam og dens muslimer har travlt med deres den 3. Jihad mod Europas lande og befolkninger.

  En Jihad som bliver ført på mange forskellige planer og som har det åbenlyse erklærede mål, at omdanne Dar al-Harb til Dar al-Islam.

  Man kunne forledes til at tro, at de Europæiske politikere helt bevidst medvirker til denne omkalfatring, når man ser hvilke aftaleforhold der er indgået mellem EF/ EU og de Islamiske Middelhavslande .

  For disse aftaler betyder ikke mindre Islam og færre muslimer til EUs lande fremover, men mange, mange flere !

 2. Nu er jeg i den tunge ende af 50’erne – men jeg gruer for de næste generationer.

  Har I set filmen “Children of Men“? Den er lidt vanskelig at få fat i, underligt nok, da det er en fantastisk film. Hvis I falder over den, så giv den en chance, og se den!

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: