Mere mikro-manipulation

Politikere. Det eneste de har i hovedet er forbud – når det gælder almindelige, lovlydige borgere. De er jo også lettere at chikanere og kriminalisere med latterlige forbud end hard-core-kriminelle som beskyttes af venstrefløjen på f. eks. Københavns Rådhus, eller end islamiske terrorister som beskyttes af EU, UNHCR samt diverse “menneskerettigheds-organisationer”.

Og at indføre et forbud er også meget lettere end at finde nogle holdbare løsninger, som for eksempel at oprette rygezoner eller skilte med at “Her må (ikke) ryges”.

Men man spekulerer måske i at skaffe arbejdspladser i stil med det saudi-arabiske “religiøse politi” Mutaween eller det gode, gamle, hæderkronede STASI, som flere af vore politikere og kulturpersonligheder jo har et indgående kendskab til?

Ryge- og luder-politiet

Ryge- og luder-politiet

Venstres sundhedsordfører, Birgitte Josefsen, er parat til stramninger, når rygeloven i den kommende tid skal evalueres og drøftes på Christiansborg. Bl.a. mener hun, at det giver god mening at udvide rygeforbudet, så det ikke alene gælder indendøre, skriver nordjyske.dk.

“Når ingen må udsættes for passiv rygning, så er det urimeligt, at man for eksempel til en udendørs koncert skal stå tæt op ad folk, der ryger. (Ja, hvis man er så hjernelam, at man ikke kan finde ud af at flytte sig… AL) I sådanne situationer kan der indrettes særlige områder, hvor folk må gå hen og ryge. Det har man mange gode erfaringer med i andre lande, så det er en af de ting, jeg mener, vi skal drøfte nøje,” siger Birgitte Josefsen ifølge nordjyske.dk.

Birgitte Josefsen - lungernes ven

Birgitte Josefsen - lungernes og restriktionernes ven

3 kommentarer

 1. Nice post! Thanks for the info… Have a nice day!

 2. >(Ja, hvis man er så hjernelam, at man ikke kan finde ud af at flytte sig… AL).

  Nu er det jo rygerne der skaber problemet, så det er vel mest retfærdigt, at det er dem der flytter sig.

  Ligesom i Gellerupparken med grønlænderne, der syntes du jo også det er forkert, at det er grønlænderne der skulle flytte,og ikke terroristerne.

  MvH
  Mikael

 3. Nej, det er ikke-rygerne, som har gjort deres ikke-rygning til en religion, som skal forfølges med islamisk nidkærhed.

  Desuden er hele “problematikken” omkring rygning kun noget, som er iscenesat af magthaverne for at holde folks opmærksomhed borte fra reelle, langsigtede problemer.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: