Licens til “glædespiger”?

Institut for Menneskerettigheder foreslår licensordning for prostituerede

En ordning, hvor staten uddeler licenser til prostituerede, som utvivlsomt er i faget af egen vilje, kan sikre færre handlede kvinder, som prostituerer sig under tvang, mener Institut for Menneskerettigheder.

Staten skal lave en særlig licens, som kun skal gives til de kvinder, der frivilligt har valgt at prostituere sig.

Samtidig skal det være forbudt og strafbart for kunder at gå til prostituerede uden licens, foreslår Institut for Menneskerettigheder.

»Det skal være op til den enkelte sexkunde at sikre sig, at den prostituerede har en licens og således ikke er tvunget ud i prostitutionen«, siger vicedirektør Birgitte Kofod Olsen.

En ædel tanke. Rigtig idealistisk.

Men hvordan har man tænkt sig at håndhæve bestemmelsen, hvis den skulle blive til noget? Så vidt jeg kan se, kræver tiltaget omvendt bevisbyrde – hvordan har menneskerettighedsarbejderne tænkt sig at håndtere den hurdle?

Eller er det blot et camoufleret forsøg på indførelse af yderligere mikro-manipulation af befolkningen?

Skal vi også til at forlange at se lægernes eksamensbeviser og taxachaufførernes erhvervs-kørekort for at frigøre os for ansvar i forbindelse med fejloperationer og trafikulykker?

Der må være andre måder at bekæmpe kvindesmugling på – gå direkte efter bagmændende, de svin – det har man bare ikke vilje til. Se bare på urmagersagen – man beskytter de kriminelle. De gode græd, og de onde lo. Der skal en “Dirty Harry”  Callahan, subs. en “Paul Kersey” eller to til det job, og sådan nogen har vi desværre ingen af.

3 kommentarer

  1. Tjaa man kan jo starte med at bevogte landegrænserne igen! når man er inde i et europæisk land (undtaget Schweiz) så er man jo nærmest sikker på at man ikke bliver taget af politiet….

    Nåh men nu tror jeg heller ikke at glædespigerne vil hænge deres licens oppe i væggen med deres fulde navn etc. deres arbejde plejer jo nærmest at være hemmeligt for næsten alle som hun kender, (og dem som ikke besøger hende)

  2. Det eneste du kan forholde dig til, er din pik. Det må være noget kulturelt.

  3. Sikke et sprog Anna.. Moooohammedjawads kommentar er da ikke slem?

    Gad vide om “glædesdrenge” også skal have licens?

    Udover mohammedjawad, er der så nogen der vil købe mig før licensen kommer?

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: