Betragtninger fra en hattedame

En vis Regitze Fejerskov har i dag et læserbrev i JP. Det er ikke til at forstå, at dette kristne menneske er så dybt naiv og uvidende, som hun her giver udtryk for (uddrag). Man skulle da ellers tro, at langt de fleste efterhånden ved blot en smule om den islamiske ideologi, men denne nydelige dame har tydeligvis kortsluttet sin korttidshukommelse, ved intet om islams historie, har tydeligvis hele sin nyhedsformidling fra Politiken og DR, og læser desuden Gades indlæg, som fanden læser bibelen.

Hvis det ikke er en satire…

[Sven Ove Gade] er som Dansk Folkeparti forarget, ja ligefrem ganske ophidset over, at danske soldater i Afghanistan i deres genopbygning af landet hjælper med renovering af moskeer. Det er sådan set i sig selv så grinagtigt, at den pågældende (og hele Dansk Folkeparti) går op i det i en sådan grad.

At mange danskere har fået en antipati for muslimer i Danmark, fordi de er fyldt med fordomme, som næres af pressen og deres egen dumheds overbevisninger om, at muslimer er lig med terrorrister – er én ting.

Gad vide, hvilke aviser, Regitze læser? Det kan nok alligevel ikke ikke være Rune og Tøgers skamløse racist-propaganda, eller DR’s anti-islamistiske journalistik der tænkes på? Og hvem er det egentlig der er dum og arrogant her?

Og at disse mennesker synes, at muslimer skal ”skik følge eller land fly” (de skal med andre ord helst ikke tro på islam) er mig heller ikke ukendt, om end jeg skammer mig over, at man kan lufte det helt åbenlyst uden at rødme; men at det skulle være danske soldaters overordnede mål at udslette islam i Afghanistan, det har jeg dog aldrig hørt før.

Det er et spørgsmål om ikke at financiere moskébyggeri i Afghanistan, for danske skattekroner – ikke at “udslette islam”. Det er næppe helt det samme.

Ikke desto mindre mener den herre, Sven Ove Gade, faktisk, at dette er deres opgave, og at det netop er særligt slemt at hjælpe med at genopbygge moskeer i et land, som gør alt for at bekæmpe kristendommen.

Sven Ove Gade har intetsteds skrevet, at det er danske soldaters opgave at “udslette islam”. Jeg troede kun det var islamere, som måtte benytte sig af bevidste, religiøst sanktionerede løgne (taqquiya)??? Desuden er både kristendom, judaisme og islam fandens værk (hvis man vil undskylde udtrykket i denne sammenhæng), som udelukkende er beregnet til at holde folkemasserne nede i dyb uvidenhed, og præster og mullah’er ved magten. Projektet er lykkedes meget godt med denne kristne læserbrevsskribent.

Men jeg glæder mig så sandelig ikke over, at andre borgere i dette land kan være så besatte af had mod mennesker med en anden religion, at de ikke under disse mennesker ro og rum til at bede og få styrke fra deres gud. For det er det, vi kristne får, når vi i fred og ro går i kirke her i landet.

Prøv du at rejse til Saudi-Arabien med en bibel i håndbagagen, så skal du bare se. Og her skal du se en bid af, hvad islam mener om en vantro som dig, Regitze:

Koran 040.005 The folk of Noah and the factions after them denied (their messengers) before these, and every nation purposed to seize their messenger and argued falsely, (thinking) thereby to refute the Truth. Then I seized them, and how (awful) was My punishment.

Koran 040.006 And thus did the word of your Lord prove true against those who disbelieved that they are the inmates of the fire.

Her til sidst vil jeg dog være enig med Frk. Regitze i, at der er forbryderisk, at fanatiske islamister i dette land og andre vestlige lande “kan være så besatte af had mod mennesker med en anden religion, at de ikke under disse mennesker ro og rum til at bede og få styrke fra deres gud”, forfølger og udrydder hinduer, buddhister, ateister, ahmadiyya’er og kristne, river kristne kirker ned (vi skal ikke længere end til Albanien) og sprænger bomber af mod civilbefolkningerne både i Dar-al-Salaam og Dar-ul-Harb.

4 kommentarer

 1. “mod dumhed kæmper selv guderne forgæves”
  er der et ordsprog, der siger.
  Efterhånden tror jeg, det ER gudernes mission, at fordumme folk???
  Godt jeg er Ateist, så jeg ikke ryger i den fordummende fælde.
  Magen til uoplyst gudsfordummende kælling, skal man forhåbentligt lede længe efter?!

 2. Tjah – så lige en anden kristen dame med en blog på religion.dk (husker ikke længere navnet – heldigvis) – hun synes da at det var en god ide at forbyde anonymitet i blog-verdenen og registrere alle bloggere, da der jo blev skrevet så meget, som kan “gøre ondt”, og desuden bliver der jo skrevet så meget sludder. Det synes hun så sandeligen ville være en god idé at få sat en stopper for. For HUN skrev jo kun søde ord om Jæsus, så hun var da i hvert fald bare ligeglad.

  Hvad var det Churchill sagde: “Det bedste argument mod demokrati får man ved at diskutere politik med den almindelige vælger”…

 3. Jo, det har den gode Churchill nok lidt ret i, men der er så sandelig også mange politikere der ikke er et demokrati værdigt!

  Har lige læst Morten Uhrskov Jensen’s mursten! Et delt folk, kan stærkt anbefales, her ligefrem opremses ikke engang løgnagtige, men direkte løgnere, der husere i vores Folketing.
  Så kan det godt være svært for “menige” hr og fru Danmark, at stemme rigtigt! når ingen uvederhæftlige politikkere bliver stillet til ansvar for deres bevidste løgne og manipulationer og misbrug af konventioner.
  Sørgeligt at vi ikke kan stole på folkevalgte politikere, men at løgnere fortsat forbliver siddende, er uhørt!!

 4. Vi har samme problem i mindre grad i den boligforening jeg bor i – “forkvinden” (hvor jeg dog hader det ord) er simpelt hen Amagers svar på Ritt Herregaard. Der er bare ikke andre at stemme på…

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: