Sur, gammel kulturrelativist gi’r den gas

– i JP’s kronik. Det drejer sig om Egon OlsenClausen (CV), som igen harcellererer over danskernes forkerte opfattelse af virkeligheden, og jagen efter spøgelser, som ikke findes. Selvsamme Clausen kan heller ikke lide, at danskerne føler sig så danske, at vi hænger dannebrogs-guirlander på vores juletræer, hvad det så ellers rager ham.

Nå, men skønånden Egon skulle være med til at kåre “Årets danske Sang” i en konkurrence udskrevet af KODA. Denne oplevelse har øjensynlig voldt denne kulturrelativistiske Jean de France svare kvaler. Her er et par uddrag af mandens guldkorn – hvis man kan holde til hans ekstrem-klynk, kan man læse hele artiklen her.

For en måneds tid siden sad jeg i en komite, der skulle udvælge årets danske sang. Det var KODA, der havde udskrevet en konkurrence, og der kom flere hundrede sangtekster, skrevet af folk fra hele landet.

At læse disse tekster var som at blive præsenteret for et nationalt og kulturelt fallitbo.

Noget er åbenbart gået helt galt. En stor del af befolkningen lever tilsyneladende i et land, der kun eksisterer i fantasien, et sted, hvor fiktion betyder mere end fakta, og hvor forestillingen om virkeligheden ofte formes af noget, der ikke findes.

Ja, det er jo Erik og hans litterære meningsfæller på venstrefløjen, som ud fra den dialektiske materialisme burde definere virkeligheden for de tåbelige proletarer. Mage til arrogance at have andre holdninger…

For nylig var der for eksempel en ophedet debat om en formulering i en undervisningsvejledning for hf-uddannelsen, hvor der blandt andet stod, at Danmark er et flerkulturelt samfund. Kritikerne påstod, at dette ikke er tilfældet, og selv om danskerne køber kinesiske varer, chatter i finske telefoner, spiser italienske pizzaer, ser amerikanske film, kører i japanske biler, tilbeder indiske guruer, arabiske Muhammed eller den jødiske Jesus, og selv om dansk kultur er en skøn blanding af flere kulturer, benægtede de fakta og fastholdt illusionen om, at i Danmark er der kun dansk kultur. Ligesom sangskriverne lever de åbenbart i et land, der kun findes i fantasien.

Dygtig manipulation. En hel gruppe tages til indtægt for, at der kun er dansk kultur i Danmark. Hvilket selvfølgelig er noget vrøvl, og ikke kan tages alvorligt. Vi ved jo alle, at der er islamiske parallelkulturer i Damark. Det er multikultur. Men danskerne har en fælles kulturbaggrund, formet gennem tiden, som giver danskerne vores særpræg, og som vi ikke kan løbe fra eller lade som om ikke er der. Denne kultur minder selvfølgelig om de geografisk nært liggende kulturer, derfor assimileres de fleste ikke-islamiske indvandrere hurtigt.

Min helt klare opfattelse er, at dansk kultur i høj grad er levende – hvorfor skriver Clausen for eksempel ikke på esperanto eller arabisk, men på dansk? Clausen ser jo åbenbart helst al dansk kultur og særpræg på godt og ondt ausradiert, så das neue Herrenvolk kan komme til uden for meget besvær.

Derfor nytter det heller ikke at klage over, at postvæsenet tilsyneladende er gået i koma, at politiet ikke kan udføre sit arbejde, at folk ikke kan komme til køreprøve, at byerne kvæles af alt for mange biler, at privathospitaler underminerer det offentlige sygehusvæsen, at folkebiblioteker nedlægges på stribe, at mange lokalsamfund lider af socialt iltsvind, for da slet ikke at tale om krigen i Afghanistan, der har kostet danske soldater livet, og som vi ser ud til at tabe.

Det gør intet indtryk, for det er noget der findes i virkeligheden, og den vil vi åbenbart helst flygte fra.

Vil du gerne vide hvorfor? Det kan for de fleste punkters vedkommende koges ned til ét ord, og prøver man at gøre noget ved det, svines man til af sådan nogen som dig, Clausen.

Postvæsen og politi overfaldes i ghettoerne – det gør brandvæsenet og hjemmeværnet (pfff…) iøvrigt også; islamerne koster samfundet et antal milliarder om året i kriminalitet og hærværk, samt til nyttesløse tiltag og overførselsindkomster til folk, som aldrig har ydet det mindste for landet, og vi er i Afghanistan (islamere igen) efter anmodning fra den afghanske regering og på UN-mandat.

2 kommentarer

  1. Vi burde, som reaktion på alt det mellemøstlige, indføre Asatroen som dansk officiel religion.
    Den er, omend ikke helt dansk, så i hvert fald nordisk.
    Hellere dyrke det nordiske, end det mellemøstlige.

    falkeøje

  2. Jeg nøjes som salig Osvald Helmuth med at dyrke mine tyve tønder land, tak 🙂

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: