Privatisér DR – NU!

Pengene fortsætter med at forsvinde ned i det sorte hul på Amager Fælled. Og da man ikke har ulejliget sig med at lave AFLØB I KÆLDRENE (hvor dum kan man være???) er det ikke den vej, de forsvinder. Hvis DR havde været en privat virksomhed, i stedet for et socialdemokratisk prestigeprojekt, ville der for længst have rullet så mange hoveder, at det ville få Det stockholmske Blodbad til at minde om en episode af Teletubbies.

Licensbetalerne må være henrykte for den måde, deres penge forvaltesmøbles på. Hvis det ikke havde været så tragisk, ville det kunne danne basis for en gammel stumfilms-slapstick. Mine emfaseringer.

Politiken: I de tidlige morgentimer blev DR Byens kældre oversvømmet. Nattens regnskyl viste sig helt og aldeles nådesløst: Fire Steinway-flygler, tre hammondorgler, fire klaverer, to keyboards og en gammel lirekassevogn er blandt vandmassernes mest prominente ofre.

»Alt er ødelagt«, skriver nyhedsbrevet for DR’s personaleblad DRåben. Tabene løber op i millioner.

»Det er forfærdeligt. Det er simpelthen forfærdeligt: Der er vand i alle kældrene. Alt det arbejde, vi har gjort for at få tingene på plads herude, kan vi gøre om igen. Alle mobilreolerne skal tømmes og have skiftet bundplader, og gulvene skal brydes op. For når vandet løber ind under, som det har gjort her, så går der skimmelsvamp i med det samme«, siger projektleder i rekvisitafdelingen, Berit Bøgelund, til DRåben.

Ifølge Berit Bøgelund er det ikke første gang, at DR Byen rammes af oversvømmelser.
Siden medarbejderne flyttede ud i DR Byen, har der været seks oversvømmelser – den seneste for kun en måned siden.

Nyhedsbrevet forklarer, at der ikke findes afløb i DR Byens kældre. Der er heller ingen alarm, som kunne varsle om, at der er vand på vej ind. Ifølge chefen for den afdeling, der hedder DR Visuelt Udtryk, hvor dekorationer, rekvisitter og kostumer hører til, vil tabene ikke blive dækket af nogen forsikring.

%d bloggers like this: