KON-DU-I-TE

Skal man grine eller græde? Grin bare af denne historie fra Sverigstan:

Karl-Erik Borg fra Gällivare i Sverige havde lyst til en smøg efter en middag med venner i byen. Men i det lokale ICA-supermarked var der ingen nåde. Uden legitimation, der kunne bevise, at den 64-årige Karl-Erik var over 18, ingen cigaretter. Det skriver aftonbladet.se.

“Jeg blev rasende, jeg har aldrig følt mig så forulempet i hele mit liv. Eller været med til noget mere latterligt,” siger Karl-Erik Borg til aftonbladet.

ICA’s pressechef gør opmærksom på, at kædens bestyrere selv fastlægger egne regler for, hvordan de sikrer, at myndighedernes krav om ikke at sælge tobak til mindreårige over holdes.

“Men jeg kan da godt være enig i, at man måske kan vise en vis fleksibilitet i visse tilfælde, når det gælder legitimation,” siger pressechef Anders Lönnebring.

Karl-Erik fik på bedste “liqour store”-maner sine cigaretter, da en anden gæst fra middagsselskabet kunne legitimere sig over for det nidkære supermarked og købe tobak til den hungrende 64-årige.

En kommentar

  1. “Der findes to ting, som er uendelige: Universet og den menneskelige dumhed. Og når det gælder universet, er jeg endda ikke helt sikker”, (cit. A. Einstein)

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: