Dagens trendy sladder om de rige og kendte

Pæren falder ikke langt fra hesten.

Tarek Abdol-Hamid, bror til kvindesagsforkæmper og medlem af Enhedslisten Asmaa Abdol-Hamid, har fået en dom på 6 måneders fængsel for vold mod en en kendt fotomodel. Det skriver Se og Hør.

Tarek Abdol-Hamid lagde an på pigen på diskotek Crazy Daisy i Svendborg ved at gribe hende om taljen og tage hende på brysterne.

Da pigen afviste tilnærmelserne, flygtede hun ud af diskoteket, men Tarek Abdol-Hamid fulgte efter, og med skældsord som ‘fucking luder’ og ‘kælling’ skubbede han den unge kvinde omkuld, så hun slog hovedet i asfalten og besvimede.

Men her endte overfaldet ikke. Tarek Abdol-Hamid afsluttede sin vold med at sparke og slå den bevidstløse kvinde.

Og nu venter vi bare på hele multi-kulti-hylekoret, som vil fortælle os, at det er vores egen skyld, fordi vi danskere er nogle lede nazistiske racister overfor de forfulgte allah-psykopater. Sandsynligvis ledsaget af en såkaldt “mullah”, eller moské et “fatwa-råd” (hovsa – hvor kom det ord nu fra?), som vil anlægge sag hos Menneskerettighedsdomstolen og Morten Kjærums “Überwachungs-zentral-Anstalt” mod pigen, fordi hun provokerede med sin påklædning og væremåde.

Han kommer til at sidde fire af de seks måneder – det skal nok hjælpe ofret.

Hvorfor udviser man ikke efter tre grove voldsdomme, eller fratager statsborgerskabet, som der faktisk i ekstreme tilfælde er lovhjemmel til?

Se & Hør, en af Anna Lyttigers foretrukne kilder til saglig, dybdeborende Informatíon, har mere (mine fremhævelser):

Efter det voldsomme optrin forlader pigen, der hedder Sofie i hast diskoteket sammen med sin veninde. Men Tarek følger efter.

Jeg kender nogle mennesker i Odense. Bare vent, din familie skal dø, lyder det fra den forsmåede bejler, som løber op til den skræmte model og skriger hende ind i ansigtet.

Skrigeriet efterfølges af et skub, der sender Sofie i asfalten.
Hun rammer jorden hårdt, slår hovedet og besvimer, hvilket dog ikke forhindrer Tarek i at slå hende i ansigtet og sparke hende i maven.

Episoden koster Abdol-Hamid seks måneder i fængsel – hans tredje dom siden 2003. Tarek Abdol-Hamid er tidligere straffet for bl.a. vold, tyveri og trusler på livet.

SE og HØR ville gerne høre, hvad Asmaa synes om sin brors syn på kvinder. Men hun ønsker ikke at kommentere sagen.

Reklamer

9 kommentarer

 1. tjaa, er der nogen som vil komme med et meget Logisk grund til hvorfor Asmaa skal kobles sammen med hendes brors stupiditet?

  Det svarer nogenlunde til Mohammedkrisen, Danske firmaer blev ofre for JP’s kedsomhed!

  Jeg bryder mig ikke om pigen, for mig at se er hun ligeså underlig som Maninburka (jah de er på hver jeres side af skalaen, men i er stadig ligeså slemme)

 2. Jeg er ikke underlig, men dum. Det ved du godt Mohammed 😀 (Din stakkel)

 3. mohammedjæwle
  tjaa, når du nu er så dum! så du ikke selv kan se logikken, skal jeg da gerne give der et par hit på nogle af grundende.
  ASSma reklamere med kvindeundertrykkelse med sin uaftagelige nedværdigende hovedaffaldssæk, og dagligt signalere at hun er ren, og at de urene ikke tildækkede kvinder er FARLIGE fordi de ikke tildækker deres sexophidsende hovedhår, og dermed selv er skyld i voldtægt.
  Så overfalder hendes bror en uskyldig utildækket fri smuk kvinde og råber luder efter hende.
  Jamen, så det vel lidt dybde borende journalistik, at finde årsagen til disse to mærkværdige modbydelige kvindesyn, er det en fælles hjernevasket familie tragedie, kan årsagen være, at deresimam far er bogstavstro retarderet koran-tilbeder.
  ASSma betegnes i aviserne som “kvindesagsforkæmper” men hun vil ikke udtale sig til pressen om sin brors modbydelige adfærd, mærkeligt?! for en “kvindesagsforkæmper” burde et så modbydeligt kvindesyn som ASSmas bror har, vel få enhver kvinde til straks at tage afstand, medmindre man sympatisere med dette kvindesyn?!
  Jeg vil da ikke tøve et sekundt med at beklage, hvis det havde været min bror, der havde opført sig så tåbeligt.
  Det da besynderligt, ASSma er så tavs, i betragtning af alt det andet underlige der er væltet ud af hendes mund, som herefter skulle oversættes!! af Frank Aaen?!
  Som folkevalgt kandidat, med mulighed for at indtræde i vores lovgivende magt, er det vel kun rimeligt, at skumle forhold bliver afdækket.
  Vi kan da ikke have en kvindeundertrykkende islamist, med et så FARLIGT kvindesyn, i vores lovgivende forsamling, vel???

 4. Asmaa er vel bange for at få tæsk eller “komme til” at falde ud over altanen?

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: