Sosse hælder vand ud af ørerne

Hans farfar solgte ikke den danske olie i Nordsøen for en flaske rød Johnny Walker-whisky. Men han selv sælger Danmark til islamisterne ved at lave stråmænd på kritik af islam:

Socialdemokraternes næstformand, Nick Hækkerup, fortryder, at han har anklaget Dansk Folkeparti for at ringeagte sorte mennesker.

Nick Hækkerup siger i dag til Berlingske Tidende, at Dansk Folkeparti, “synes, at sorte mennesker skal ud af landet og ikke er lige så meget værd som os”.

Formanden for Dansk Folkeparti, Pia Kjærsgaard, krævede prompte, at Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, satte næstformanden på plads. Og nu trækker Nick Hækkerup selv i land.

– Det har ikke været min hensigt at fornærme hverken Dansk Folkeparti eller Pia Kjærsgaard. Og det er ikke mig, der har sagt, at Dansk Folkeparti er et antimuslimsk parti. Det er faktisk Dansk Folkepartis gruppeformand, Kristian Thulesen Dahl, der har gjort sig til talsmand for den udtalelse. Det kan godt være, at det gik lidt hurtigt, da jeg udtalte mig, og det beklager jeg, siger Nick Hækkerup.

Ritzau: Så det er en undskyldning?

– Det er det, jeg har at sige.

Vi kan altså konkludere, at Nick Hækkerup mener, at muhamedanere er sorte. Det vil sikkert more medie-darlingen – den dømte narko-handler, Reino Arild Pedersen, alias stenings-mullabadulla Abdul Wahid.

Desuden kan det give overvejelser i retning af, om det mon ikke i virkeligheden er Hækkerup som er racist, da han jævnstiller fascistiske ideologier med tilhængernes hudfarve. Man skulle tro, at manden aldrig havde fået en højere uddannelse, som sætter ham i stand til at skelne mellem race og ideologi. Kan man stemme på sådan en person?

4 kommentarer

 1. 1. Nick Hækkerup er Per Hækkerups barnebarn.
  2. Vandrehistorien om Per Hækkerup og nordmændene er ikke korrekt.
  http://nyhederne.tv2.dk/dagsdato/article.php/id-260272.html

 2. Ja, du har ret mht. familieforhold og historien om whiskyflasken. Det berigtiges hermed.

  Men at Nick betragter muhamedanere som “sorte” er et uangribeligt faktum. Det er typisk for de forargede halal-hippier, at de intet ved om islam.

 3. Om “Hække” var stiv, bagstiv eller hvad han nu var ,så var/er det en skod aftale der gav nordmændene helt uforholdsvismæssigt gode kort.
  Rent politisk er det da så endda kun gået tilbage for denne pamperfamillie ,hvad Nick så fint demonstrerer men det harmonerer vel også udmærket med at Sociademokraterne ikke længere er et folkeparti men et parti som alle andre, på vej ned på(et gæt) de 15- 20 mandater.

 4. “Desuden kan det give overvejelser i retning af, om det mon ikke i virkeligheden er Hækkerup som er racist, da han jævnstiller fascistiske ideologier med tilhængernes hudfarve.”

  Ja men det er Hækkerup ikke ene om:

  Højesteret hat bestemt at Pia Kjærsgaard ustraffet kunne kaldes ‘racist’ som generel betegnelse for folk der er imod indvandring / islam.

  Derudover er det almindelig praksis at indoktrinere med at være medskyldig i holocaust, med den begrundelse at ‘det er vores hvide europæiske kultur der har fostret den’. Det kan jeg citere adskillige folk med opdragende roller for. (mediefolk, ‘forskere’, godhedsapostle, osv.)

  M.a.o. er vi alle sammen Nazister, medmindre vi invilligeri at følge et sæt spilleregler der inkluderer bodsgang, skyldbekendelser og at man accepterer andre former ydmygelse, spisning af halakød accept af tørklæder osv.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: