Hardware

Da min RAM er begyndt at opføre sig underligt (fejl i allokering), kan der forekomme en pause i indlæggene. Jeg har netop bestilt to nye RAM-moduler, så alt vil være som sædvanlig i løbet af en uges tid eller så. Indtil da vil jeg om ikke andet bestræbe mig på at opdatere eventuelle kommentarer via den bærbare.

10 kommentarer

 1. JEG TAGER AFSTAND!!!!! 😛

  Hvor meget skulle du af med, for at få den ordnet?

  Sidste gang jeg havde et problem med min bærbar, kostede reperationen det hvide ud af mine øjne, og det at komme i kontakt med Zitech tog det sorte del 🙂 (den var dårlig)

 2. Jeg ordner selv mine PC’er. Jeg er Microsoft Certified Professional, så det har såmænd kun kostet mig 800 spän for to 1G RAM moduler (ovenikøbet en opgradering fra de 1½G jeg havde i forvejen). 🙂

  Var du iøvrigt ikke nede og knulla i Amsterdam? 😉

 3. Det er på tirsdag 😉

  (du ved derover koster en halv time 800 kroner herhjemme er det 1000)

  Jeg kan det med timeløn for alle lovlige erhverv i danmark…

 4. Anna: Ok, det er sikkert bedre end det jeg linkede til. Jeg mangler selv ram til min Macintosh, men man kan kun få det i udlandet. 😦

 5. #Regulation7: Ja, jeg må også vente en uges tid på at de får skaffet mig noget “antik” PC2100-RAM. 😀 Men det er til at leve med. MIn PC æder med lethed de tungeste applikationer, så jeg gider ikke skifte før alle muligheder er udtømt.

  Update: – har et superlækkert støjdæmpet kabinet og et rimelig godt bundkort – til mine behov…

  Jeg har selv opgraderet mine PC’er siden 1989, så jeg har en vis øvelse – også fra mit job, hvor jeg samler PC’er til AC’ernes specialbehov (statistikere bruger oceaner af RAM, specielt til SPSS og den slags).

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: