Betal din skat med glæde

Læs denne grinagtige historie i sin helhed her, og se så at få skrabet klisteret af læderet – nu har de “unge mennesker” snart kostet en kvart milliard kroner. Men det er også billigt for at få de “unge mennesker” til at servere”gratis hummos” til de lyksalige naboer.

Autognomer

Atter ser det ud til, at genhusningen af Ungdomshusets brugere kommer til at koste københavnske skattekroner.

Københavns Kommune ligger nemlig i forhandlinger med Shell om at opkøbe en af olieselskabets tankstationer, som ligger klods op ad Ungdomshusets nye lokaler. Her vil de partier, som stod bag Ungdomshusaftalen, nemlig anlægge et nyt bydelstorv til mange millioner.

Kommunen forpligtede sig til at bygge et nyt bibliotek på ca. 1.000 m2 i Nordvest, i den aftale de indgik med Bispebjerg Lokaludvalg og Kulturhuset Bispebjerg NV, som tillod Ungdomshusets brugere at flytte ind i en del af Kulturhusets bygninger ved Rentemestervej og Dortheavej.

Til selve bygningen af biblioteket har et flertal i Borgerrepræsentationen afsat 65 mio. kr. Men der ser nu ud til at komme yderligere omkostninger i forbindelse med byggeriet. Købet af Shell-grunden på Tomsgårdsvej 21, der skal lægge grund til bydelstorvet, vil nemlig løbe op i adskillige millioner. Ifølge erhvervsejendomsmæglerfirmaet Colliers har tankstationsgrunden en værdi på minimum fem og ti mio. kr., alt efter hvilket formål den benyttes til.

4 kommentarer

 1. Indtil videre er alt gået som man som alm. skatteydende borger har frygtet i denne sag.
  Spørgsmålet er så (blandt andet) om det vil blive et af sømmene til venstrefløjen i borger rep.’s ligkiste eller om folk stemmer lige så “åndsforladt” som de altid har gjort , jvf. at to uduelige klovner som Rit Bjærgegård og Bunddum kan blive borgmestre.

  Et af de få lyspunkter er så de to konservative kandidater der har gjort en stor indsats i modstanden mod “ungdoms” huset ,det kan måske give noget håb om at der kan ske en tiltrængt fornyelse af højrefløjen på Københavns rådhus ,Peter Schlytter skal her nævnes som et af de “politikere” der har skadet højrefløjen, desv. ikke enestående ,deraf den svage borgerlige fløj.

 2. Læs min postering fra 1. april… 😉

 3. Hæ hæ, fin postering.

 4. Ej nu må KBH kommune stoppe, fjerner de Tank-stationen så er der ikke noget i nærheden som de kan brænde!

  Jo bortset fra OK, og Q8 som henholdsvis er overfor stationen og ved siden af den…Skal de unge virkelig så langt?

  Men anyhow De har islamisk trossamfund til at hjælpe dem med stenkast 😀

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: