“Unge mænd”

Akkeja, den ungdom. Allerede de gamle grækere (min mor fortæller, at da hun gik på universitetet – hun har siden været lektor i klassisk filologi og gymnastik (!!!), ville dette udtryk have indkasseret et “Slet”, men hvad hulen) – om det var Sokrates eller Platon strides de viise mænd stadig om – sagde:

“The children now love luxury; they have bad manners, contempt for authority; they show disrespect for elders and love chatter in place of exercise. Children are now tyrants, not the servants of their households. They no longer rise when elders enter the room. They contradict their parents, chatter before company, gobble up dainties at the table, cross their legs, and tyrannize their teachers.”

Gad vide, hvad disse ærværdige civilisations-medstiftere ville have sagt til nedenstående:

13 unge mænd er blevet idømt op til halvandet års fængsel for brandstiftelser i Albertslund i forbindelse med de landsdækkende uroligheder i februar.

14 personer var tiltalt i sagen, men Retten i Glostrup valgte at frifinde en kun 16-årig dreng for anklagerne om brandstiftelse, mens en anden tiltalt fik en forholdsvis mild straf på seks måneders betinget fængsel.

De 14 var tiltalt for ildspåsættelser flere steder i Ballerup. Det gik ud over Ballerup Handelsskole, rådhuset og to postbiler. Desuden havde gruppen også forsøgt at stikke ild på Ballerup Posthus.

SEKS MÅNEDER for at forsøge at brænde et POSTHUS af? Latterligt! Min retsfølelse er dybt krænket!!!

Heldigvis har Jyllands-posten de hidtil foreslåede svar på dette gordiske enigma om “unge mænd’s” adfærd stående i en fakta-boks:

* Utilfredshed med politiets visitationszoner på f.eks. Nørrebro i København
* Flere danske mediers gengivelse af Muhammed-tegningen, hvor profeten bliver fremstillet med en bombe i turbanen.
* Udvisningen af to tunesere, der beskyldes for at ville myrde tegner Kurt Westergaard fra Morgenavisen Jyllands-Posten.
* Ulighed og diskrimination
* Kedsomhed i vinterferien
* Politiet beskyldes tirsdag i Politiken for at opføre sig racistisk over for indvandrerne på Indre Nørrebro

Ja, og så tror vi også på Julemanden, Arlah og Marianne Jelved. Årsagen er selvfølgelig ikke kedsomhed i vinterferien (intelligente mennesker keder sig jo aldrig), men derimod islamisk stammekultur og en generel disrespekt for dhimmier. Det er der bare ikke nogen, som tør sige offentligt.

3 kommentarer

  1. Det synd for dem. Nogle burde hjælpe dem. De er jo ofrer i det utilstrækkelige danske samfund.

  2. Jeg vil gætte på at de gamle romere havde set kort på det og konstateret at det var et borgerkrigslignende pøpel oprør og slået det ned med hård hånd.
    De overlevende var blevet sendt i stenbrud, saltminer eller solgt som slaver.

  3. Jus romanum 🙂

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: