Om diskoteker og “diskrimination”

Hvad er der galt med dette billede, som Politiken bruger til at illustrere, at 2. og 3. generations indvandrere ofte afvises ved indgangen til diskoteker?

Tja, for det første kommer 2. og 3. g’erne i store flokke af MÆND, som ikke har kvinder med, men som skal ind og duske små, lyshårede “dansker-ludere”. Man ser jo ALDRIG en islamisk pige på diskotek, med mindre de er så vestligt indstillede, at de sandsynligvis på et tidspunkt “kommer til” at falde ud over en altan eller sådan noget. Iøvrigt kan de meget få unge islamiske kvinder, som forvilder sig ind på et diskotek, forvente at blive overfaldet af deres egne, fordi de går på diskotek, og endda uden heejab eller burqa.

Og da de aldrig selv har piger med, vil det naturligvis også skabe gnidninger, men det er jo det sædvanlige – muhamedanere bidrager aldrig til noget, men tager med den ene hånd og tager med den anden.

I øvrigt drikker de islamtroende sodavand (alkohol er jo strengt haram), og er derved mere en omkostning for værtshusholderne, som tjener deres levebrød ved at udskænke alkohol. Og selv om de drikker sodavand, opfører de sig alt for tit værre end selv de mest stang-stive danskere. (Hint: Speed og steroider er ikke nævnt i Koranen)

Nå, tilbage til billedet: De to nydelige unge mennesker ser grangiveligt latinamerikanske – og under alle omstændigheder vestligt sekulære ud. De ligner oven i købet nogle af mine gode venner. Der er så vidt jeg er orienteret ikke specielle problemer med katolikker på diskotekerne. Ren manipulation i bedste Tøger Engelbreth-stil.

Der skal »indføres en ordning, hvor det skal have konsekvenser for bevillingshavere, hvis de diskriminerer i nattelivet«, fremgår det af en rapport fra regeringen, der blev offentliggjort i dag.

Middel mod ekstremisme
Forlaget er led i at bekæmpe, at unge indvandrere radikaliseres og udvikler ekstremistiske holdninger, som regeringen har lovet i sit regeringsgrundlag. Rapporten indeholder i alt 41 nye og gamle initiativer.

Forslaget er altså lavet specielt med henblik på islam-troende. For ikke at “marginalisere” og “radikalisere” disse “stakler”, skal restauratørerne nu trues på pengepungen til at lukke dem ind.

Øjnene er sjælens spejl

Det ville jo være dejligt, hvis et sådant tiltag virkede – så kunne vi bygge en masse diskoteker i Iraq og Afghanistan og trække vores tropper hjem med god samvittighed. Lande som Sudan, Iran, Iraq, Gypten, Libanon, De palæstinensiske Selstyreområder etc, kunne også godt – ud fra denne geniale betragtning – have brug for en massiv diskoteks-indsats. Der bare lige det problem, at diskoteks-musik (og visse steder musik i det hele taget – for ikke at tale om dans – fydaføjda) er lige så haram som alkohol i de islamiske lande.

Jeg er i langt de fleste tilfælde ganske overbevist om, at dørmændene ikke er racistiske (hvad så end det ord betyder for tiden – Dansk Sprognævn?), men derimod af erfaring kender deres lus på gangen. Hvis unge, sexfrustrerede hormonbomber fra Mellemøsten kunne finde ud af at styre sig, ville der jo ingen problemer være med at lukke dem ind. Hvor mange japanere, englændere, italienere, grækere, spanioler, amerikanere og latinoer har problemer med at komme ind på diskoteker? Det er der ikke lavet statistikker over, så vidt jeg er informeret. Ret mig endelig hvis jeg tager fejl. Men kæledæggerne fra Fredens Religion® skal selvfølgelig endnu en gang have særbehandling.

Men den vinkel er Tøger Seidenfaden og hans ideologiske mentor, satanisten Rune Engelbreth, selvfølgelig ikke interesseret i at få frem.

For at blive klogere på de problemer, der udspiller sig i nattelivet mellem dørmænd og diskoteksgæster fik Århus og Københavns Kommune i september 2007 udarbejdet en rapport, og den foreslog bl.a. videoovervågning.

Men den foreslog også mere kontroversielle tiltag, som er kendt fra udlandet. I Frankrig sender myndighederne f.eks. indvandrergæster på uanmeldt adgangskontrol på diskoteker og udsteder store bøder til indehaveren, hvis der forskelsbehandles.

Det er det, som kaldes “agent provocateur” – Dan Lynge i mindre målestok. Velbekomme.

Og i Sverige kræves der omvendt bevisbyrde, hvis en dørmand bliver anmeldt for diskrimination, så er det op til diskoteksindehaveren og dørmanden at bevise sin uskyld.

Wikipedia:

Normalt anses det for uetisk og i strid med menneskerettighederne at anvende omvendt bevisbyrde, idet det bør være op til anklagemyndigheden at bevise og sandsynliggøre at den anklagede er skyldig.

%d bloggers like this: