Poulsen jubler

Jubelnarren fra NA, tidligere RK og DR, halal-hippien Jørgen Poulsen, har aldrig været så glad før:

Den tidligere Røde Kors-generalsekretær står fast på sine avisudtalelser i weekenden, hvor han både lagde afstand til Ny Alliances euro-nej, partiets liberale linje og forholdet til Dansk Folkeparti.

»Artiklen er fin. Man bliver klog af den«, siger Jørgen Poulsen til Ritzau.

Vil ikke uddybe sit syn på sin fremtid
Han afviser, at han er på vej væk fra partiet, og at der skulle være uoverensstemmelser mellem ham, Naser Khader og Anders Samuelsen.

»Det går godt. Har det godt. Vi er alle glade«, siger Jørgen Poulsen, der generelt ikke var meget for at uddybe sit syn på sin fremtid i partiet og vandrede rundt mellem partiets lokaler på Christiansborg, mens han talte.

For Ny Alliances politiske ledelse er det altafgørende, at alle tre medlemmer af folketingsgruppen bakker op om partiets politiske linje.

NA-landsformand Leif Mikkelsen har klart tilkendegivet, at Jørgen Poulsen skal støtte Ny Alliances politiske linje, hvis han fortsat skal repræsentere partiet i Folketinget.

En kommentar

 1. Det eneste den lalleglade jubelnar Jørgen Brødflov!! følger, er sin egen pengepung!!!!!
  Jeg vil vædde hvad-som-helst på, om så NA fusionere med DF, så vil den penge-liderlige Jørgen Spiser-de fattige-børns-mad, stadig klistre sig til taburetten, udelukkende for pengenes skyld.
  Og når næste valg kommer, så vil Jørgen Pengepure kalkulere med hvilket parti, der kan opfylde hans pengegriskhed bedst.
  Manden er underlagt penge og vil skide på god moral.
  En mandslinge af værste skuffe, og en stor skuffelse for anstændighedens renome.
  Må den der har stemt på denne kolde pengegriske mandslinge, dog skamme sig!!

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: