Wheeee!

Fra JP

Magtkamp: De radikale er uegnede til at sidde i regering efter partileder Margrethe Vestagers vaklen i udenrigspolitikken, fastslår skatteminister Kristian Jensen.(V) Meldingen ses som et led i Venstres arvefølgestrid.

Og hermed kan vi også se bevist, at Det Radikale Bøsse- og Islamist-parti ikke arbejder for Danmark, men for deres egne Idealer, som findes inden i deres alt for små Hoveder. (Hvor får de det fra? Det hedengangne Sovjetunionen, San Francisco 1968 eller direkte fra Ahmadinejad? jeg er lidt forvirret desangående???) Men tro endelig ikke at dette får Ronkedorerne til at berolige sig:

Osama bin Laden har bedt om en undskyldning. Det har Kristian Jensen også. Ingen af dem får det,« siger Niels Helveg Petersen.

Historien skal nok dømme Dem, Hr Helveg Petersen. Deres Parti ligesaa. Deres Partis Historie er iøvrigt ikke fri for direkte Landsforræderi – Scavenius huskes stadig, og han var slet ikke venlig. De har selv en venlig og hyggelig facade, men Deres program er jo i Virkeligheden at udslette Danmark som Nation, som Deres Parti jo altid har villet det.

%d bloggers like this: