Søvndal og populismen

Ord som “populist”, “kryster”, “skuffejern” og “demagog” står i kø for at komme ud af mig. Man kan ikke stole for en bøjet femogtyveøre på Filli “Fort Bragg” Safendal, som nu kan føje endnu et punkt til sit uvederhæftigheds-CV.

Filli Safendal i et indigneret øjeblik

“Midt i den meget ophidsede stemning i februar, blev jeg grebet af situationen og annoncerede den store demonstration,” siger Villy Søvndal, der nu afblæser “den største demonstration i nyere tid”.

Den massedemonstration mod religiøse og politiske fanatikere, som SF-formand Villy Søvndal for tre måneder siden erklærede, at han ville arrangene – med hans egne ord: “den største demonstration i nyere tid” – er nu aflyst af Søvndal selv. Det skriver Berlingske Tidende.

“Vi har brugt nogen tid til at overveje den store demonstration. Men vi må bare erkende, at det er for stor en mundfuld til, at vi kan klare det økonomisk og arbejdsmæssigt,” siger Villy Søvndal til avisen.

SF-formanden forklarer, at han blev revet med af en stemning.

“Jeg synes godt, at jeg vil erkende, at midt i den meget ophidsede stemning i februar, blev jeg grebet af situationen og annoncerede den store demonstration. Nu diskuterer man jo tit, at politik er styret af spindoktorer og rådgivere, men jeg kan garantere dig, at mine rådgivere var de blegeste, da de læste om demonstrationen i Berlingske Tidende den dag,” siger Villy Søvndal.

Adspurgt om der er nogen sammenhæng mellem Søvndals gamle overdrivelse om besøg på 20 plejehjem, der i virkeligheden kun var fem, og så demonstrationsoverdrivelsen, svarer partiformanden:

“Jo, men vi kan allesammen tage fejl. Det er selvfølgelig ærgerligt, men jeg synes også, at jeg har lært det af det, at SF bliver målt og vejet på en anden måde i dag på grund af den størrelse, vi har i dag. Jeg lod mig gribe af situationen dengang i februar.”

3 kommentarer

 1. jaja gode gamle søvndal, hatten af for en mand der ligner hvad han hedder!

  men altså jeg fortstår ham godt når han siger at han var revet med? ja hvem var ikke det?

  Hvem var villig til at se flere bydele smadres, mens man ikke kan gøre noget? tror faktisk at vi hellere må lade den gå, den med den store demo. For folk vil først deltage når der sker noget og ikke 3 måneder efter! for hvem gider købe en 3 måneder gammel cola?

  Nårh, men den med de 20 plejehjem…var der egentlig nogen som troede på det fra starten af? Jeg gjorde ikke for Allah har da givet mig et hjerne som jeg skulle bruge meget fornuftigt

 2. den nye “Søvndalistiske” kurs, bygger stort set kun på populisme. SF har mistet enhver form for respekt, som jeg førhen havde for dem..

 3. Søvngængeren er et skvat, en forpulet kryster og geleklat.
  Mon ikke Hizbolahs venner vil spytte i kassen til plejehjemsekvilibristens store demo.

  I øvrigt: Pædofeten og Islam skal have den største fuck-finger der kan opdrives i DK, BIG TIME!

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: