Værs’go at betale ved kasse ét

Tak, Ritt!

Danskerne får en regning på 144 mio. kr. for balladen om et ungdomshus i København.

Det viser tal fra Folketinget og Københavns Kommune, der har gjort op, hvad prisen har været for politiets arbejde, for oprydning efter uroligheder samt for etablering af nye kulturelle aktiviteter i København, når et nuværende kulturhus foræres til ungdomshusbevægelsen.

Det har (selvfølgelig… AL) ikke været muligt at få en kommentar fra overborgmester Ritt Bjerregaard. Til gengæld siger politisk ordfører Anne Vang (S), at beslutningen og regningen for et nyt ungdomshus er forsvarlig.

»Der blev forsøgt flere ting forud for balladen. Men vi fandt ingen løsning. Til gengæld kan man ikke gøre politikerne ansvarlige for de ødelæggelser og regningen, der nu følger,« siger Anne Vang.

Anne Vang – en rigtig lille no-brain apparatnik. Hvis det ikke for størstedelen er Ritt Bjerregaards skyld, da HUN HAR GIVET DEM HUSET I STEDET FOR AT SÆTTE DEM STOLEN FOR DØREN, så er jeg George Washington. Man kan så argumentere, at Ritt Bjerregaard ikke er politiker, men en igle, hvis fremmeste mål er at skøjte let over problemerne, så hun ubesværet kan få sin bankkonto fyldt mere og mere på de stupide vælgeres bekostning. Det må være noget de lærer i “den røde skole”. Solidaritet med arbajerklassen, my arse.

En kommentar

  1. Ritt Bjerregaards lille skødehund, Anne Vang bjæffer så op i stedet for Ritt Bjerregaard, der klogt nok har gemt sig også i denne sag.

    Hun siger: Der blev forsøgt flere ting forud for balladen, men vi fandt ingen løsning. Og så kan man i stedet gøre politikerne ansvarlige for smadringen.

    Jamen er det bare ikke en fantastisk opvisning i uintelligente forklaringer. Det viser en del om, hvor lidt skatteborgernes penge betyder noget for socialdemokraterne og deres venner på venstrefløjen.

    Selve tilgivelsen for de 145 millioner kroners ødelæggelse af autonomhusets selvudråbte voldspsykopater, faldt da også prompte med det kulturhus på Dortheavej i København NV, hvor man til gengæld kyler dennes brugere ud på tre forskellige adresser i stedet.

    Jeg har en vild drøm om, at Københavnerne socialt bestod af borgere, der ved næste kommunevalg kunne give hele koret i borgerrepræsentationen – inklusiv Anne Vang – et velfortjent spark ud af byporten.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: