Vi får noget for skattepengene!

Med fuld enighed stemte politikerne i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget på Københavns Rådhus mandag for at støtte Eid-festen på Rådhuspladsen med 100.000 kroner.

Ramadanen slutter den 1. Oktober, og vil blive fejret med en stor åben Eid-fest på Rådhuspladsen.

Her vil der være musik, dans, workshops, mad og drikke. Arrangementet skal være med til at understrege, at København er en mangfoldig by og en lang række etniske foreninger vil deltage.

Man er rigtig gavmild med skatteydernes penge. Mon også festen for det kinesiske nytår får et par hundrede tusinde kroner til afholdelse af fest på Rådhuspladsen? Og hvad med de jødiske højtider? Her må man også anstændigvis træde til med et større pengebeløb.

Med hensyn til den “lange række af etniske foreninger” kan man glæde sig til at være i selskab med Hamas-sympatisører, Det muslimske Broderskab, Hutterne, Islamisk Trossamfund, Milli Görus og flere andre julemands-foreninger.

At de er splitter-ravende gåk-gåk i hovederne på Københavns Rådhus er ikke noget nyt, men at de ligefrem promoverer islamisme er da vist ikke set før. Ret mig hvis jeg tager fejl.

”Det er vigtigt at understrege, at arrangementet er en fest for såvel muslimer som ikke-muslimer,” siger Sara Bech Jakobsen, leder af VerdensKulturCentret (i hvis ledelse bl. a. gode danske mænd som Bashy Quraishi og Mohammed Ghelle sidder, AL) , der står bag arrangementet. Hun ønsker også, at dagen vil få højnet etniske danskeres viden om Eid-festen.

Det var også en betingelse fra politikernes og borgmester Jakob Hougaards side, at Eid-festen bliver en fest for alle københavnere.

Arrangørerne bag håber, at festen vil give københavnere med en muslimsk baggrund en mulighed for at vise en del af deres kulturarv frem, samtidig med andre københavnere får et indblik i og adgang til en ny fest og mærkedag. Festens skal også markere en anerkendelse og respekt omkring Eid’s betydning for Københavnere med muslimsk baggrund.

Man kan se deres kulturarv i fuld funktion hver eneste dag – det er bare at åbne en avis eller se nyhederne. Ellers mange tak. At skatteyderne yderligere bare har at erlægge 200.000 til Islams fremme ved kasse 1, er jo at spytte borgerne i ansigtet.

Håbet er at flere tusinde vil besøge Rådhuspladsen i løbet af dagen.

Også Integrationsministeriet har valgt at støtte arrangementet med 100.000 kr.

Reklamer

En kommentar

  1. Det er lige præcis den slags misbrug der giver folk lyst til at snyde i skat.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: