Du gamla, du fria…

Det bliver mere og mere grotesk. Nu har de islamiske og ultrafeministiske segmenter i den svenske befolkning fået nok af Leonardo da Vincis ækle pornografi (via JP):

Både svenskere og indvandrere skal have følt sig stødt over at se den nøgne Vitruvianske Mand på et lærecenter i byen Motala.

Den Vitruvianske Mand, Leonardo da Vincis berømte tegning fra det 15. århundrede af menneskets geometri, må ikke længere bruges som udsmykning af en opgang i Ekenäs lærecenter i den svenske by Motala. Det blev for nøgent, og derfor er tegningen blevet overmalet, skriver den regionale avis Östgöta-Correspondenten.

Tegningen blev sat op i efteråret i et forsøg på at piffe interiøret op, men nu er det altså slut. Ifølge Rune Krig, det indvandrerskeptiske parti Sverigedemokraternes repræsentant i byrådet, handler det om en indrømmelse over for indvandrere, men det benægtes af lærecentrets fungerende chef, Eva Gustafsson. Hun siger, at både personer med svensk og med udenlandsk baggrund har reageret over nøgenheden.

”Tanken er, at de, der kommer, skal føle sig trygge og trives. Derfor var vi enige om, at billedet skulle males over,” siger Eva Gustafsson til Östgöta-Correspondenten.

Reklamer

En kommentar

  1. De kan da bare udstyre det mandlige kønslem med et kondom på tegningen.
    Så er den i orden.
    Hvorfor så megen diskussion for ingenting?

    falkeøje

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: