At mikro-kontrollere en befolkning

Micro-management – se, det er socialistisk tankegods af den klassiske sort. Og hvis man så kan få tåbelighederne banket igennem ved hjælp af politisk korrekte holdninger, kan man føle sig rigtig God samt glæde sig over at kunne forbyde Moster Anna her at nyde sin eftermiddags-cerut til five-o’clock-teen (via 180Grader):

SF vil forbyde rygning i private lejligheder
Røg trænger angiveligt gennem lofter og vægge fra mange lejligheder til deres nabolejligheder, så nu vil SF forbyde rygning i eget hjem.

Mange menesker føler sig angiveligt så generede af røg fra utætte nabolejligheder, at SF nu vil have det forbudt at tænde en cigaret i sin egen lejlighed.

“Jeg vil forbyde rygning i private hjem, hvis det er det, der skal til for at sikre ikke-rygerne. Der er ret mange, der har store problemer med andres røg,” siger SFs sundhedsordfører, Karl Bornhøft, til Danmarks Radios P1 Morgen.

En undersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse om gener fra naborøg blandt 304 testpersoner hævder, at 60 procent føler sig så generet af røg fra naboen, som trænger ind igennem utætte vægge, gulve og ventilationsanlæg, at de overvejer at flytte.

Jeg føler mig uhyre forulempet af bilernes udstødning og trafiklarm. Lad os også forbyde bilkørsel! For ikke at tale om uhæmmet brug af parfume og forurenende tilsætningsstoffer i maden. Flere forbud må simpelt hen være vejen frem! Ikke? Glatnakker!

Update 25. april: Bornhøft har fået kolde fødder, og trækker nu torsk i land. 🙂

4 kommentarer

  1. Jeg synes klart vi skal forbyde SFere i private hjem, hvis det er det, der skal til for at sikre ikke-socialisterne. Der er ret mange, der har problemer med andres socialisme.

  2. Nu vi er i gang, kan vi saa ikke forbyde disse “Kræftens Bekæmpelse”? Især deres misbrug af tumper, der gaar tiggergang for dem. Det eneste denne falske tigger-organisation bekæmper, er sine egne folks lommesmerter. De vedligeholder et alibi ved hjælp af udgivelse af en række banale brochurer, som næppe kan koste dem ret meget, ved at lægge navn til ting, som andre betaler, samt en utidig kæften op i medierne, der af uransagelige aarsager altid er villige til at lade dem komme til orde. De har aldrig været i stand til, og vil aldrig blive i stand til, at bekæmpe kræften!

    Kristoffer Mogensen (selv kræftramt)

  3. God pointe – hvilke konstruktive opgaver udfører Kæmpens Bekræftelse i dag?

  4. Mest forskning i brødkræft (se min ordbog)… 😀

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: