Enhedslisten og AFA

180Grader:

Bemærk Enhedslistens logo på denne følsomme plakat…

Enhedslisten, der i det seneste halve år gentagne gange er blevet udsat for hærværk af partiets lokaler i Århus, samarbejder selv med en organisation, der ikke nøjes med hærværk mod politiske modstandere, men ligefrem skrider til vold.
Organisationen, som Enhedslisten har forbindelse til, er den såkaldte “Antifascistisk Aktion“, der har det som sit varemærke at gå til fysisk angreb, når fremmedskeptiske eller fremmedfjendske (Læs: islamskeptiske eller islamfjendtlige) grupper mødes eller demonstrerer.
Som organisationen skriver i sit manifest: “Det betyder at vi fysisk vil forhindre dem i at manifestere sig ved f.eks. demonstrationer eller møder. Og selvom vi virkelig helst vil undgå det, er vi parate til at tage et eventuelt slagsmål for at stoppe dem.

Klar fascistisk tankegang. Voldeligt forsvar for den undertrykkende nazi-ideologi Islam – endda praktiseret af ikke islamister. En uhellig alliance mellem venstre-ekstreme voldspsykopater og islamistiske fanatikere, velsignet af et venstreorienteret parti med sæde i landets parlament. I sandhed smukt.

Anna her har selv prøvet at få smidt fyldte, tilkapslede glasflasker i hovedet af disse hætteklædte, søde, idealistiske unge, iøvrigt ved et fuldt ud fredeligt møde i dertil lejede lokaler på Valby Medborgerhus. De fik også has på en gammel modstandsmand og hans kone ved denne lejlighed. I sandhed modigt, ikke?

I dette tilfælde var politiet stort set ligeglade, men når Enhedslisten får baldret en rude, er der ingen grænser for indsatsprioriteringen.

Enhedslisten samarbejdede i februar i år med Antifascistisk Aktion om at arrangere en fest. Festen foregik i øvrigt i det venstreekstreme kollektiv “Bumzen” på Nørrebro, som sidste år angreb politiet, da det ville anholde to grafitti-hærværksmænd nær kollektivet. Festen blev promoveret med en plakat, der var illustreret med to hætteklædte autonome, hvoraf den ene var bevæbnet med en kølle. På plakaten sås Enhedslistens logo side om side med logoet fra Antifascistisk Aktion.

Enhedslistens kommunikationsmedarbejder på Christiansborg, Mikkel Skov Petersen (medstifter af den venstreekstreme internetportal “Modkraft“, og sandsynligvis selv AFA’er), erkender, at partiet har samarbejdet med festarrangørerne. “Men aftalen var, at vi kun støtter den del, der er ikke-voldelig,” siger Mikkel Skov Petersen til Nyhedsavisen.

I Århus er partiets byrådsmedlem, Keld Hvalsø Nedergaard, efter eget udsagn meget ked af samarbejdet med Antifascistisk Aktion. “Det er en rigtig træls sag, for højrefløjen prøver hele tiden at stille dette her op som en kamp mellem to yderligtgående miljøer, og det er det ikke.”

(Hvad i alverden mener manden? Er det mig, som er fattesvag, eller snakker han sort? AL)

“Vi tager fuldstændig afstand fra vold, og derfor er plakaten uheldig for os,” siger han

Reklamer

4 kommentarer

 1. ““Vi tager fuldstændig afstand fra vold, og derfor er plakaten uheldig for os,” siger han”

  Dine ord siger nej, dine handlinger siger ja…

  Enhedslisten er venstrefløjens fascister.

 2. Det er ellers nogle frække baseball spillere 😀

 3. De er for unge til mig… 😀

 4. ‘Uheldig’ er vist nøgleordet her. Det gør ondt at blive afsløret…

  EL har længe vist ‘forståelse’ for de unges ‘frustrationer’ – dvs. stiltiende accepteret politisk vold, blot det sker fra den ‘rigtige’ side.

  Senest blev en fødselsdagsfejrende pige overfaldet for at bære Dannebrog på gaden. Hvor lavt kan disse fascister dog synke i deres voldsromantik?

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: