Vælgerne er ikke så dumme som politikerne tror…

Måling: VKO går frem

Oppositionen er langt fra et alternativt regeringsflertal. Måling viser solidt flertal bag VKO, mens to partier ryger ud.

Socialdemokraternes historiske nedtur fortsætter, og samtidig kan SF’s himmelflugt ikke ændre på, at oppositionen ind til videre kun kan drømme om vælte statsminister Anders Fogh Rasmussen (V).

VKO står til et solidt flertal på 94 mandater mod 81 mandater til oppositionen, viser en politisk meningsmåling foretaget af Rambøll Management for Morgenavisen Jyllands-Posten.

Enhedslisten og Ny Alliance kommer ikke over spærregrænsen, og det betyder, at VKO-flertallet står styrket over for oppositionen.

4 kommentarer

  1. V og K er alligevel nogle upålidelige størrelser.
    Ingen kan fæste tillid til dem.
    Pia, ved vi hvor vi har, lad os satse på hende.

    falkeøje

  2. Hvor mange procent står landets eneste dansksindede parti til?

  3. Flere stemmer til DF vil forhåbentlig betyde omfattende hjemsendelser af de utilpassede og langtidsledige fremmede samt af de mange økonomiske bekvemmelighedsflygtninge fra middelalderøsten og omegn. Fupflygtningene udgør ca 98% af alle såkaldte flygtninge.

  4. Jørgen: Repatriering er stadig et meget betændt fremmedord på Chrisatiansborg. Der skal holdningsændringer til, og det tager tid.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: